Tvarohovo-ostružinová roláda
Recept ještě nebyl hodnocenOddělíme si zvlášť žloutky a bílky. Do žloutků přidáme kakaový prášek, tvaroh a vše dobře promícháme. Ze tří bílků ušleháme tuhý sníh. Ten vmícháme do žloutků a opatrně…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 543 kJ / 130 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 9,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 9,00 g |
– nasycené | 5,60 g |
– nenasycené | 2,40 g |
–– mononenasycené | 2,20 g |
–– polynenasycené | 0,20 g |
––– omega 3 | 0,04 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 16 mg |
Sodík | 40 mg |
Sůl | 0,08 g |
Sacharidy | 3,20 g |
– cukry | 3,20 g |
––– laktóza | 3,20 g |
Oddělíme si zvlášť žloutky a bílky. Do žloutků přidáme kakaový prášek, tvaroh a vše dobře promícháme. Ze tří bílků ušleháme tuhý sníh. Ten vmícháme do žloutků a opatrně…
Oddělíme si zvlášť žloutky a bílky. Do žloutků přidáme kakaový prášek, tvaroh a vše dobře promícháme. Ze tří bílků ušleháme tuhý sníh. Ten vmícháme do žloutků a opatrně…
V míse smícháme mouku, kakao a prášek do pečiva. K mouce přidáme vejce a teplé máslo, ve kterém jsme si předem nechali rozpustit třtinový cukr. Vypracujeme těsto, které…
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno 12. 5. 2024 11:58
Přidáno 11. 5. 2024 09:00
Přidáno 10. 5. 2024 11:29
Mák a švestky, to je hezký! Dokonalá kombinace nejlépe vynikne na křehkém koláči s tvarohem
Jak vyšlehat pořádný sníh z bílků? Na tyto osvědčené rady se můžete spolehnout!
Jak poznat zralý a nezkažený ananas? Kondici prozradí listy i vůně. Skladování doma pak pomůže trik s ananasovou šťávou