Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Víno červené - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Ovíněné švestky

Ovíněné švestky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Nejprve si připravíme redukci z vína a koření: víno nalijeme do hrnce, přidáme cukr, citr šťávu a koření a vaříme tak dlouho, dokud tekutina nezačne houstnout. Poté…

Danca

60 min

Bažant na dvou vínech

Bažant na dvou vínech

Recept ještě nebyl hodnocen 3,7

Do pekáčku na dno položíme polovinu slaniny, nakrájené na kostičky, půlku očištěné zeleniny a cibule, vše nakrájené na kostky.Přidáme koření a sůl. Bažanta vykostíme,…

Kuře babího léta

Kuře babího léta

Recept ještě nebyl hodnocen 4,2

V hlubší pánvi na rozehřátém oleji opečeme osolená kuřecí stehna z obou stran dozlatova, asi 2-3 minuty z každé strany. Přeneseme do pekáče. Ve výpeku opečeme cibuli…

Kapr s cizrnou

Kapr s cizrnou

Recept ještě nebyl hodnocen 4,3

Filety kapra na oleji opečieme z oboch strán a dáme do misy.Na výpeku orestujeme dobleda na kolieska nakrájanú cibuľu. Pridáme cícer, pretlak, soľ, tymián a víno a…

Dušená řepa s okurkami

Dušená řepa s okurkami

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Cviklu ošúpeme a nakrájame na hranolčeky.Na oleji orestujeme nadrobno narezanú cibuľu, pridáme cviklu a za stáleho miešania 5 minút restujeme.Prilejeme vývar, pridáme…

tejaja

40 min

Pikantní kotleta s chili

Pikantní kotleta s chili

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Do misky dáme olej, česnek, nadrobno nasekanou chili papričku, hořčici, zázvor, sojovou omáčku a promícháme. Kotlety naklepeme a na několika místech nařízneme, osolíme a…

Můj medový vánoční punč

Můj medový vánoční punč

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Do kastrůlku nasypeme cukr a mícháme dokud nezačne karamelizovat. Potom přidáme med a mícháme na mírném plameni až se spojí. Přilejeme víno, rum, pomerančovou šťávu,…

Kachní prsa s ovocem

Kachní prsa s ovocem

Recept ještě nebyl hodnocen 4,1

Kachní prsa očistíme, kůži na nich šikmo pokrájíme ostrým nožem na mřížku, osolíme, opepříme a na talířku necháme cca 30 minut odpočinout při pokojové teplotě. Na…

Rumcajsův kapr na marmeládě

Rumcajsův kapr na marmeládě

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Kapra stáhneme, pokapeme citr. šťávou, osolíme, opepříme a opečeme na másle. Když je kapr skoro hotový, vyjmeme ho a udržujeme v teple. Do výpeku přidáme marmeládu, víno…

1 24 25 26 27 28 30

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Naposledy jste si prohlédli