Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vývar masový - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Falešný zajíc

Falešný zajíc

Recept ještě nebyl hodnocen 4,4

Housku namočíme zhruba na 10 minut do vody a pak ji dobře vymačkáme. Cibuli oloupeme a nakrájíme nadrobno. Mleté maso smícháme s houskou, cibulí, vejci, petrželkou a…

Žampionová pochoutka

Žampionová pochoutka

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Žampiony pokrájíme na slabé plátky, papriky podélně rozkrájíme, odstraníme jadérka a propláchneme vodou. Slaninu pokrájíme na tenké plátky, cibuli, česnek a petrželku…

Zeleninová rýže se šunkou

Zeleninová rýže se šunkou

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Na oleji orestujeme ryžu, pridáme na kolieska nakrájaný pór a opäť orestujeme.Pridáme tymián, korenie, soľ a zalejeme vývarom alebo vodou. Dusíme 15 minút.Pridáme na…

Játrová paštika / sýr

Játrová paštika / sýr

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Uvařené maso z vepřových hlav, nebo laloků, a syrová játra semeleme na jemné šajbě 2x, přidáme všechno koření (koření dáváme raději méně, než je v receptu, vždy můžeme…

Roštěnky po řecku

Roštěnky po řecku

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Roštěnky naklepeme a okraje nařízneme, aby se nekroutily. Maso osolíme, opepříme a zprudka opečeme po obou stranách v rozpáleném oleji.Maso vyjmeme a dáme do teplé…

RubyRom

70 min

Honzova kuřecí játrová paštika

Honzova kuřecí játrová paštika

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Kuřecí maso uvaříme do měkka a jemně je usekáme. Pak buď umeleme nebo jemně rozsekáme játra, přidáme strouhanku ve vodě namočenou a vymačka­nou, špetku paštikového…

honzam

90 min

Cizrnová polévka se slaninou

Cizrnová polévka se slaninou

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Drobně pokrájenou cibuli osmažíme s pokrájenou slaninou dosklovata. Pokud máme slaninu libovou, přidáme i trochu oleje. Po osmažení přidáme nasekaný česnek a sladkou…

recepty73

40 min

Sojový salát se sýrem a zeleninou

Sojový salát se sýrem a zeleninou

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Sojové maso uvaříme dle návodu na obalu, poté scedíme, necháme zchladnout a následně z něj pořádně vymačkáme přebytečnou tekutinu. Vymačkané maso pokrájíme na menší…

1 47 48 49 50 51 57

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více