Makový nepečený cheesecake s pomerančem
Recept ještě nebyl hodnocenZajímavá kombinace chutí vás jistě v tomto nepečeném dortu překvapí. Spodní vrstvu připravíme z kakaových sušenek s máslem a zalijeme ji tvarohovým krémem s mákem. Celý…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Zajímavá kombinace chutí vás jistě v tomto nepečeném dortu překvapí. Spodní vrstvu připravíme z kakaových sušenek s máslem a zalijeme ji tvarohovým krémem s mákem. Celý…
PIŠKOT: bílky si vyšleháme s cukrem v pevný sníh, žloutky rozšleháme s olejem a obě hmoty spojíme. Přimícháme mouku. Můžeme i kakao, pokud chce mít plát tmavý. Rozetřeme…
Piškoty rozdrtíme v robotu, zalijeme rozpuštěným máslem, pomerančovou šťávou a přidáme kakao. Propracujeme a rozložíme do dortové formy na pečící papír. Pruh pečícího…
BeBe sušenky naskládáme vedle sebe na dno vyššího pekáčku nebo plastové dózy (misky), které jsme vyložili fólií. BeBe použijeme dle chuti, světlé či kakaové, případně…
Vejce si vyšleháme s vodou do pěny. Přidáme cukr a šleháme tak dlouho, dokud se trochu většina nerozpustí. Mouku smícháme s práškem do pečiva a prosijeme do vajec. Formu…
Máte už dost suchého vánočního cukroví a chcete si připravit něco neokoukaného? Vyzkoušejte letos plněné vanilkové košíčky, které jsou prostě dokonalé. Linecké těsto,…
Žloutky vyšleháme s cukrem, až hmota téměř zbělá a znásobí svůj objem. Do vyšlehaných žloutků vmícháme přes síto kakao. Vyšleháme bílky do tuha a opatrně vmícháme do…
Žloutky vyšleháme s cukrem, až hmota téměř zbělá a znásobí svůj objem. Do vyšlehaných žloutků vmícháme přes síto kakao. Vyšleháme bílky do tuha a opatrně vmícháme do…
Žloutky s cukrem a horkou vodou utřeme do pěny. Z bílků a špetky soli ušleháme sníh. Smícháme pol. mouku s práškem do pečiva. Vše smícháme dohromady, dáme na plech a…
Do 5 rozklepnutých vajec přidáme na kostičky nakrájenou Heru. Utřeme do hlaka a přidáme vanilkový cukr společně s cukr moučkou, které vmícháme do již připraveného…
Dortíčky, které uchvátí svým vzhledem i chutí. Piškotový základ je pomocí formičky tvarován do požadovaného tvaru. Na něj pak vrstvíme smetanovo-šlehačkovou náplň s…
Šlehačkové řezy s vůní kávy jsou opravdovou lahůdkou pro fajnšmekry. Tenký kakaový korpus, provoněný kávou a rumem je potřený vrstvou pudinkového krému s máslem a…
Mozaiková tlačenka je velmi chutná a také svým barevným vzhledem pěkná na oko. V období Velikonoc do ní spotřebujeme vykoledovaná vařená vejce. K nim pak přidáme uzeninu…
Základ: Sušenky rozmixujeme, přidáme rozpuštěné máslo, zamícháme, dáme do dortové formy o průměru 18 cm, vyložené pečícím papírem, rozestřeme a udusáme na souvislou…
Sušenky si nadrtíme, smícháme s cukrem a přidáme rozpuštěné máslo. Směs důkladně propracuje, nejlépe ručně :-), vypracujeme "těsto", které vložíme na dno formy a…
Při jakékoliv slavnostní události nesmí chybět ideálně velký tác s jednohubkami různých druhů. V tomto receptu můžete načerpat inspiraci. Nabízí spoustu variant, které…
Vejce s cukrem vyšleháme do husté pěny. Poté přidáváme mléko, olej a mouku smíchanou s práškem do pečiva. Nakonec vmícháme kakao. Směs vylijeme do vymazaného a…
Nejen oku, ale i chuti lahodící osvěžující dezert je tento citronový dort, na kterém si pochutnáte hlavně v létě. Vespod se skrývá piškot a na něm leží bohatá vrstva…
Oplatky potřeme z jedné strany griotkou a necháme je nasáknout.Želatinu namočíme, a když je nabobtnaná, vymačkáme ji, zahřejeme a rozmícháme. Mascarpone s tvarohem a…
Celá vejce vyšleháme s cukrem a solí do husté pěny. Poté vmícháme mouku smíchanou s kakaem a jedlou sodou.Plech si vyložíme pečícím papírem a rozetřeme na něj těsto.…
Chcete-li mít na stole něco extra, pusťte se do aspiku. Příprava je jednoduchá a výsledek vždy překvapí. Suroviny zalité v aspiku jsou efektní a tento způsob pohoštění…
S parným létem přichází také ruku v ruce sklizeň snad všemi oblíbených jahod. Jestli nevíte co z nich připravit a hledáte inspiraci, pak vyzkoušejte skvělý pudinkový řez…
Naporcované kuře a skelety uvaříme s kořením a cibulí do měkka. Vody dáváme jen tak, aby maso lehce ponořené. Měkké maso obereme a nakrájíme. Kůže a kosti dáme pryč…
Z chladnicky vyberieme maslo aby povolilo. Z mlieka, cukru a pudingoveho prasku uvarime puding podla navodu na obale. Ja obycajne robievam puding ananasovy, ale doma som…
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Šťavnaté špekáčky: Jak je správně naříznout a jak vysoko nad ohněm je připravovat, aby byly dokonalé?
Jak na dokonalý drůbeží kaldoun? Poctivý vývar z drůbků a orestovaná zelenina dodají polévce skvělou silnou chuť
Byliny v kuchyni: Fenykl posiluje imunitu, zlepšuje náladu a pomáhá snížit cholesterol