Nepečený cheesecake s ovocem a želatinou
Recept ještě nebyl hodnocenV misce nadrtíme sušenky a polejeme rozpuštěným máslem. Důkladně promícháme, vyložíme formu a dáme vychladit.Mascarpone smícháme s cukrem.V druhé misce vyšleháme…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
V misce nadrtíme sušenky a polejeme rozpuštěným máslem. Důkladně promícháme, vyložíme formu a dáme vychladit.Mascarpone smícháme s cukrem.V druhé misce vyšleháme…
S parným létem přichází také ruku v ruce sklizeň snad všemi oblíbených jahod. Jestli nevíte co z nich připravit a hledáte inspiraci, pak vyzkoušejte skvělý pudinkový řez…
Těsto: cukr moučku, změklé máslo a vajíčko spojíme. Přidáme hladkou mouku a citr. kůru. Mouku zapracujeme zlehka, aby se těsto nespařilo.Formičky o průměru cca 3,5 cm…
Naporcované kuře a skelety uvaříme s kořením a cibulí do měkka. Vody dáváme jen tak, aby maso lehce ponořené. Měkké maso obereme a nakrájíme. Kůže a kosti dáme pryč…
Z mouky, změklého másla při pokojové teplotě a moučkového cukru vypracujeme hladké těsto a necháme ho aspon dvacet minut v lednici odležet.Mezitím si uvaříme hustý…
Oplatky potřeme z jedné strany griotkou a necháme je nasáknout.Želatinu namočíme, a když je nabobtnaná, vymačkáme ji, zahřejeme a rozmícháme. Mascarpone s tvarohem a…
Aspikové bábovičky připravujeme k mimořádným událostem. K narozeninám, oslavě výročí nebo třeba i na silvestrovskou párty. Vyrobit je není příliš obtížné. Navíc potěšíme…
Jednoduchý piškot: Celá vejce vyšleháme s oběma cukry do lehké pěny, opatrně přiléváme olej. Pak metlou zamícháme střídavě vlažné mléko a prosátou mouku smíchanou s…
V misce ušleháme žloutky, do kterých postupně přiléváme olej a přisypáváme cukr. Ve šlehači ušleháme tuhý sníh z bílků. Do sněhu přimícháme žloutkovou směs a nakonec…
Sušenky na jemno rozdrtíme a přidáme mléko a máslo.Zpracujeme na hmotu,kterou namačkáme do vymazané a kokosem vysypané formy.Necháme asi půl hodiny ztuhnout. Na náplň…
Základ: Sušenky rozmixujeme, přidáme rozpuštěné máslo, zamícháme, dáme do dortové formy o průměru 18 cm, vyložené pečícím papírem, rozestřeme a udusáme na souvislou…
Želatinu nachystám dle návodu na sáčku a do ní přisypu nadrobno nakrájená vajíčka, šunku nebo salám, zeleninku z moravanky, sýr nebo krabí tyčinky. Formu si vyložím…
Nenáročné a nepečené moučníky plné ovoce a lahodného krému mají rádi snad všichni. S tímto receptem připravíme dort z piškotů, šlehačkového krému a vrstvy ovoce, které…
Žloutky utřeme se 3 lžícemi cukru do pěny. Z bílků ušleháme pevný sníh se zbytkem cukru. Ke žloutkové pěně přidáme povolenou čokoládu spolu s prosetou moukou a práškem…
Máte pozvanou návštěvu a zároveň v mrazáku přebývající rybíz? Tak to je pro vás tento recept tím pravým. Piškotové těsto, na kterém je rozvar z rybízu a tvarohový krém…
Žloutky s cukrem utřeme do běla, přidáme olej,mléko a mouku s práškem do pečiva, uděláme těsto, do kterého opatrně vmícháme sníh z bílků. Dáme upéct a necháme vychladit.…
Játra očistíme a nakrájíme na malé kousky. Cibuli nasekáme nadrobno a zpěníme ji na třetině másla. Přidáme pokrájená játra, několik snítek tymiánu, nadrcený česnek,…
Formu na mufiny vyložíme potravinářskou folií (viz foto). Sušenky rozmixujeme, nebo rozdrtíme válečkem, přidáme změklé máslo, kokos, kakao a vypracujeme hmotu, kterou…
Oloupeme hrušky a nakrájíme na plátky nebo kostičky (podle toho, jak máte rádi). Plátky vložíme do hrnce, zasypeme cukrem a skořicí, zakápneme šťávou z půlky citronu,…
Šlehačkové řezy s vůní kávy jsou opravdovou lahůdkou pro fajnšmekry. Tenký kakaový korpus, provoněný kávou a rumem je potřený vrstvou pudinkového krému s máslem a…
Vejce vyšlehejte s cukrem a horkou vodou do pěny. Vmíchejte mouku s kakaem a kypřícím práškem. Dortovou formu vytřete tukem a vysypejte hrubou moukou. Rozetřete do ní…
Do 5 rozklepnutých vajec přidáme na kostičky nakrájenou Heru. Utřeme do hlaka a přidáme vanilkový cukr společně s cukr moučkou, které vmícháme do již připraveného…
Zapneme troubu na 180 °C a plech 32x23 cm vyložíme papírem na pečení.Do mísy dáme vejce, cukr a elektrickým šlehačem začneme šlehat na nejvyšší stupeň. Přidáme horkou…
Klasické utopence můžeme ozvláštnit tak, že je můžeme zalít aspikem. Pak je můžeme podávat i jako součást obložené studené mísy. Jejich pikantní nakyslá chuť pak bude…
Přidáno před 24 minutami
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Ochutnejte Budapešť! Místní klasikou jsou burgery z mangalice i famózní paprikáš
Luxusní toustový chleba podle Josefa Maršálka: Použijte tvaroh, dodá nádhernou vláčnost, radí slavný cukrář
Jak se vaří láska? Vojta a Betty z loňského MasterChefa jsou stále spolu a v rozhovoru přiznali, komu z nich to jde u plotny líp