Nepečený tvarohovo-pudinkový dortík s jahodami a želé
Recept ještě nebyl hodnocenNepečené dorty s ovocem nás lákají především v horkých letních dnech. Osvěžující dortík z piškotů a smetanového krému s tvarohem, plný šťavnatých a sladkých jahod,…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 0 kJ / 0 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Nepečené dorty s ovocem nás lákají především v horkých letních dnech. Osvěžující dortík z piškotů a smetanového krému s tvarohem, plný šťavnatých a sladkých jahod,…
Vynikající moučník plný jahod, který není na přípravu vůbec složitý. Nadýchaný piškot, který má svěží nádech díky citronové kůře, potřeme vrstvou pudinku, přidáme…
Kombinace lehce nakyslé rebarbory a slaďoučkých jahod, jde prostě k sobě. Moučník zajímavé chuti, se žmolenkou a dvěma druhy želatiny na povrchu, zpříjemní posezení u…
Když zavoní vanilkový pudink, zaútočí na naše smyslové buňky a okamžitě vyvolá vzpomínky z dětství. Pudink společně s ovocem a piškoty je také ideální náplní pohárů. A…
Bílky vyšleháme s krupicovým cukrem na pevný sníh. Žloutky vyšleháme s vanilkovým cukrem do pěny. Pak obě hmoty spojíme, vmícháme mouku s kypřícím práškem a nakonec…
Vejce rozklepneme a oddělíme žloutky od bílků. Mouku smícháme s práškem do pečiva a prosejeme. Žloutky dáme do šlehače, zasypeme cukrem, přidáme horkou vodu a…
Oddělíme bílek od žloutku a vyšleháme jej se špetkou soli do polotuha. Přidáme cukr a došleháme do tuha. Přihodíme žloutek, aroma a ušleháme, dáme lžíci oleje a…
Očištěné ovoce nakrájíme na ctrvtinky, zbavíme jádřinců, pecek, jablka a hrušky také oloupeme. Vložíme do hrnce, zakápneme citrónem, přidáme třtinový cukr a zalijeme…
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Prezident Tomáš G. Masaryk jedl sice velmi střídmě, nikdy ale neodolal bramborovým škubánkům s mákem a cukrem
Pečená bramborová roláda: Nejlepší je plněná směsí uzeného masa a kysaného zelí, před vysušením ji ochrání pečicí papír a sádlo
Cuketa: Skvělý společník pro vaření i pečení