Zeleninová polévka s brokolicí a vaječnou jíškou
Recept ještě nebyl hodnocenNejprve nasucho opražíme 2 lžíce polohrubé mouky a odložíme vychladnout. Do hrnce dáme rozpustit máslo. Na rozpuštěné máslo vysypeme zmraženou zeleninu, trochu osmažíme,…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 169 kJ / 41 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,40 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,40 g |
Tuky | 0,30 g |
– nasycené | 0,05 g |
– nenasycené | 0,19 g |
–– mononenasycené | 0,02 g |
–– polynenasycené | 0,17 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 4,10 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 10 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 3,00 g |
– cukry | 2,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Nejprve nasucho opražíme 2 lžíce polohrubé mouky a odložíme vychladnout. Do hrnce dáme rozpustit máslo. Na rozpuštěné máslo vysypeme zmraženou zeleninu, trochu osmažíme,…
Přidáno před 58 minutami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Přidáno 14. 5. 2024 08:01
Přidáno 13. 5. 2024 20:51
Přidáno 13. 5. 2024 17:25
Deset školních svačinek z celého světa: Ve Švédsku frčí tousty s čoko posypkou, v Turecku lodička se sýrem a v Izraeli bamba
Leipziger Lerchen aneb Lipští skřivani: Německé „muffiny“ plněné pikantní marmeládou a mandlemi božsky chutnají
Zeleninová směs naložená v soli: Přes 2 kg výborného základu do polévek a omáček připravíte za necelých 70 Kč