Domácí krtkův dort
Recept ještě nebyl hodnocenV devadesátých letech získal tento moučník velkou popularitu, krtkův dort byl hitem mnoha dětských oslav. Čokoládový korpus, banány a pořádný kopec šlehačky zvládnete…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 1 476 kJ / 353 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,20 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,20 g |
Tuky | 0,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 88,00 g |
– cukry | 65,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
V devadesátých letech získal tento moučník velkou popularitu, krtkův dort byl hitem mnoha dětských oslav. Čokoládový korpus, banány a pořádný kopec šlehačky zvládnete…
Doma vyrobený krém z mascarpone a šlehačky je lahodný, jednoduchý a rychlý, všechny suroviny se šlehají najednou. Nadýchaný krém se skvěle hodí na promazání dortů a řezů…
Pokud máte chuť na něco sladkého, vyzkoušejte Pavlovy. Malé dortíky křupavé na povrchu a měkké uvnitř připravíte z vyšlehaných bílků a po upečení nazdobíte krémem z…
Rolády patří mezi jednoduché a přesto elegantní dezerty, které mají dlouholetou tradici. Variant existuje samozřejmě obrovské množství, ale klasika je klasika. Máme pro…
Z křehkého odpalovaného těsta upečeme drobné bochánky, které plníme jemnou a nadýchanou šlehačkou. Tím se také profiterolky liší od nám známých věnečků. Navíc je jejich…
Skvělý dezert, pro který potřebujete minimum surovin. Pokud máte rádi tradiční medovník, ale nehrnete se do pečení, je pro Vás tento recept skvělým řešením. Nejlépe…
Svěží a vláčné, takové jsou tyto řezy s příjemně osvěžujícím krémem ze šlehačky a zakysané smetany. Pod vrstvou krému můžeme korpus pokapat rumem, natřít pikantní…
Tento svěží letní jahodový dort si zamilujete hned po prvním ochutnání. Kakaový korpus je promazaný vyšší vrstvou krému z mascarpone, bílého jogurtu, zakysané smetany a…
Korpus plný chutě čokolády a oříšků, kterou ještě zvýrazní známá lískooříšková pomazánka. K tomu lehký tvarohový krém nadýchaný šlehačkou a jemný po mascarpone doplněný…
Vynikající broskvové řezy z piškotového těsta, které jsou vláčné a šťavnaté. Vychlazené jsou osvěžujícím moučníkem v létě, v zimě zase jako řezy ke kávě a pro návštěvu.…
Lehký nadýchaný piškot, na němž leží smetanový krém, který je polštářem pro šťavnaté a lehce kyselé mandarinky. Celé to zakryje pudinkový rozvar. Není na co čekat,…
Když před lety do naší kuchyně vtrhly řezy "Hrk, Hrk" dostaly název podle zvuku jejich přípravy. Krém se tvořil třepáním (hrkáním) smetany s pudinkem Créme Olé v…
Tenké piškotové těsto je vyplněné cukrářskými piškoty máčenými v kávě, spojené lahodným šlehačkovým krémem. Tím roláda nabyde na objemu a po proležení všech chutí si…
Vejce si vyšleháme s vodou do pěny. Přidáme cukr a šleháme tak dlouho, dokud se trochu většina nerozpustí. Mouku smícháme s práškem do pečiva a prosijeme do vajec. Formu…
Rolády jsou zpravidla svátečním moučníkem, a to zejména pro svůj vzhled. S tímto receptem můžete doma vykouzlit nadýchanou ořechovou roládu plněnou šlehačkou. K…
Lehounké nepečené řezy se vám rozplynou na jazyku. Pudinkový krém je odlehčený sněhem z bílků, díky čemuž má úžasnou strukturu, skoro jako pěna. Tento dezert máte hotový…
Nadýchaný piškotový korpus, lahodný krém ze šlehačky a zakysané smetany a vaše oblíbené ovoce - to je ideální způsob, jak zpracovat sezónní ovoce. Dezert můžete ještě…
Dort s pudinkovým krémem, vonící po broskvích a s domácí šlehačkou. Takový je dort "Florida", který je krásně lehký, vláčný a vykouzlí úsměv na tváři ať už dospělému, či…
Jednoduchá příprava a i přes to skvostně vypadající dort. Čokoládový korpus z ochuceného kefírového mléka je proložený kousky čerstvých jahod a krémem z mascarpone. Na…
Přemýšlíte, jakou dobrotu upéct pro návštěvu? Zkuste naše koňakové řezy. Nadýchané piškotové těsto a krém s vaječným likérem vás určitě mile překvapí. Moučník je moc…
Tuto roládu bez mouky můžeme podávat i lidem alergickým na lepek. Náplně zvolíme dle své chuti. Někdo si ochutí šlehačku např. karamelem nebo likérem, někdo do rolády…
Upéct roládu bez mouky není tak složité, jak by se na první pohled zdálo. Lehounká jak dech, naplněná šlehačkovým krémem bude exkluzivní tečkou na slavnostní tabuli při…
Ořechy a karamel, to jsou dva komponenty, které spolu tvoří dokonalé duo. Tento dort je složen z ořechového nadýchaného piškotu, který je proložen lahodnou karamelovou…
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno 27. 4. 2024 19:17
Přidáno 27. 4. 2024 18:33