Kandované - články, postupy a rady
Kulinářský slovník Přejít do slovníku
Oranžát spolu s citronátem se nazývají sukkada. Je to vlastně kandovaná kůra z pomerančů a citronů, která se vyrábí naložením plátků citronů a pomerančů do slané vody. Poté se uvaří v cukrové vodě. Kupujeme je ve vaničkách, ale můžeme je připravit i doma. Ochucujeme jimi moučníky, které příjemně ovoní.
Další témata
Další recepty
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kedlubnová máslová polévka s hráškem
Přidáno před 1 hodinou
Rajčatový chleba
Přidáno před 22 hodinami
Lilek tří barev
Přidáno před 23 hodinami
Kuřecí marinovaná plněná prsa
Přidáno 7. 6. 2024 07:02
Utopenci dle Borease
Přidáno 6. 6. 2024 22:54
Celero-pórková omáčka s vepřovými plátečky
Přidáno 6. 6. 2024 15:31
Přečtěte si Zobrazit více
Pořiďte si pomocníky do kuchyně. Před Vánoci vám usnadní práci
Jak na chleba ve vajíčku? Aby byl perfektní, potřebujeme dobře ochucená vajíčka a správně rozehřátý olej
Francouzský král Ludvík XIV. spořádal čtyři talíře polévky i celého bažanta a snědl tolik hrášku, že to málem nepřežil