Listové těsto nabízí mnoho způsobů zpracování, ale výsledek vždy potěší
Pustili jste se někdy do výroby listového těsta? Pokud ano, pak víte, že se skládá z hladké a polohrubé mouky, soli, vody a másla. Příprava je náročná spíše časově, je potřeba mnohokrát překládat tukové a vodové těsto. Výsledek ale stojí za to, kupované těsto to domácí zkrátka nepředčí.
Netypické pečení z listového těsta
Štrúdl neboli jablečný závin nebo pizza šneky zná každý, listové těsto má ale mnohem širší použití. Na podzim vás zahřejí jablka v županu, o Vánocích zas můžete zkusit upéct efektní sněhovou vločku. Začátečníci určitě zvládnou skořicové kytičky.
Další témata
Další recepty
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno před 2 hodinami
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno před 4 hodinami
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno před 5 hodinami
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno před 6 hodinami
Krůtí maso na paprice s lesními houbami
Přidáno před 7 hodinami
Fazolový guláš s červenou čočkou
Přidáno před 10 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Hitem internetu je netradiční chleba ve vajíčku upečený jako muffin! Jednoduchý postup zvládne každý
Kávové dezerty: Dokonalé tiramisu vyžaduje správné suroviny. Jak na mraženou granitu?
Jak na fantastický pečený česnek, který vylepší chuť pomazánky i bramborové kaše? Takhle snadno se dělá