Nejoblíbenější podzimní recepty - od dýně až po zvěřinu
Když se na podzim venku rozhlédnete kolem sebe, může vás nadchnout pestrá paleta barev, kterou nabízí příroda. Podobné je to v kuchyni. Podzim totiž vůbec nemusí a vlastně ani nesmí být kulinární nuda! Jablka, hrušky, baculaté dýně, kořenová zelenina, kaštany, víno, husa, ryby a mnohé další suroviny se dají využít doslova na stovky způsobů. Skvělou pohodu umí navodit jak hřejivé nápoje, tak i vydatné polévky či šťavnaté masové pečeně. A je čas i na to osladit si trochu život. Hoďte droždí do mísy a nechte vzejít kvásek, buchty "Honzovky" ocení každá návštěva. Kdo chce jít s dobou, může si upéct dýňové muffiny nebo brownies s řepou. Podzim je i období, kdy daleko více než kdy jindy používáme koření. I taková zdánlivě obyčejná skořice umí pěkně překvapit. Už jste ji vyzkoušeli třeba v pokrmech naslano? Ani se zavařováním ještě není konec. Dýni zpracujte do kompotů a cibuli třeba na netradiční džem. Zkrátka, inspiraci vám nabídneme každý den! A to jak v podobě receptů, tak zajímavých článků nebo různých tipů a triků do kuchyně. Zůstaňte s námi a slibujeme, že si podzim zamilujete!
Další témata
Další recepty
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Žloutková polévka s řapíkatým celerem
Přidáno před 11 hodinami
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno před 16 hodinami
Melounové chuťovky s balkánským sýrem
Přidáno před 18 hodinami
Palačinková roláda s tvarohem
Přidáno před 19 hodinami
Knedlo zelo králík s bůčkem
Přidáno před 21 hodinami
Ořechové řezy s tvarohovo-višňovým krémem a šlehačkou
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Není pánev jako pánev: K čemu slouží wok a proč je lepší měď než hliník?
Vánoční rekordy: Největší šálek horké čokolády obsahoval 4500 litrů sladkého nápoje a padlo na něj 600 kg čokolády
Krémové polévky jako ideální večeře pro děti: Jeden jednoduchý postup stačí na desítky různých polévek