Voňavé a lahodné sádlo. Surovina, která znovu získává oblibu
Když se řekne sádlo, mnoha z nás se začnou sbíhat sliny na měkoučký chleba namazaný silnou vrstvou této lahůdky. Vepřové (nebo i drůbeží) sádlo se nepoužívá jen ve studené kuchyni, hodí se také na smažení nebo na pečení. Je velmi kalorické, ale pokrmům dělaným na sádle to pro jejich skvělou chuť odpustíme.
Tipy na pokrmy obsahující sádlo
Konzumovat můžete samotné domácí sádlo a škvarky. Na sádle se dá připravit šťavnaté a křehké maso, třeba kostky na guláš nebo například bramboráky. Sádlo můžete využít i při sladkém pečení, výborné je linecké cukroví nebo kynuté koláčky.
Další témata
Další recepty
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Rybí kari s fazolkami a hráškem
Přidáno před 3 hodinami
Koláč s ovocem (z domácí pekárny)
Přidáno před 4 hodinami
Domácí králík na smetaně s houbami
Přidáno před 6 hodinami
Vepřové ledvinky dušené na cibuli se slaninou
Přidáno před 10 hodinami
Žloutková polévka s řapíkatým celerem
Přidáno před 23 hodinami
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno 19. 5. 2024 14:38