Co je to relish? Příloha, která podtrhne chuť jídla. Uplatní se i při grilování
Máme-li dostatek zeleniny, je dobré ji zakonzervovat na pozdější dobu. Známe určitě více možností a postupů, jak si s přebytky poradit. Jednou z osvědčených variant je připravit domácí relish.
Relish, počeštěně reliš, je nakládaná zeleninová, případně i ovocná směs. Je sladkokyselé pikantní chuti a příjemně zvýrazňuje jídlo, ke kterému se podává.
Tipy a triky pro vás Všechny tipy a triky
Používá se jako příloha k pečenému nebo grilovanému masu, či jen tak k pečivu. Můžeme ho přidat i do připravovaného jídla a tím podtrhnout a vylepšit jeho chuť.
Další tipy a triky
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Citrusový džem
Přidáno před 1 hodinou
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno před 3 hodinami
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno před 4 hodinami
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno 16. 5. 2024 09:14
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno 16. 5. 2024 08:51
Naložené ředkvičky
Přidáno 15. 5. 2024 21:05
Přečtěte si Zobrazit více
Mezi nejkrásnější interiéry roku patří i pražská kavárna Kofínno nebo restaurace Marie B s tajemným menu
Jak a z čeho připravit zeleninový relish. Objevte osvědčený způsob využití a konzervace přebytků ze zahrady
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Komentáře