26 jablečných moučníků: Ochutnejte ty nejlepší koláče, záviny a buchty na plech
Poslední zásoby loňských jablek můžeme zužitkovat do celé řady chutných moučníků. Nejběžnější a snadno dostupné ovoce je skvělým základem tradičních koláčů, řezů, závinů a nepečených dezertů. Máme pro vás výběr těch nejoblíbenějších, tyto dobroty vás jistě nadchnou.
Do moučníků se hodí chutná jablka, měla by být dobře vyzrálá a šťavnatá. Jen výborné, zdravé a kvalitní ovoce dá vzniknout lahodným moučníkům. Kyselejší jablka více přisladíme, ale sladká jablka mnoho cukru nepotřebují. K vylepšení chuti jablečných moučníků často používáme vlašské ořechy, rozinky a skořici. Nejčastěji z jablek pečeme různé jablečné záviny a štrúdly, ale strouhaná jablka lze také s úspěchem přidávat do těst a sladkých náplní.
Tipy a triky pro vás Všechny tipy a triky
Recepty ve výběru
- Jablečný pudink
- Nepečený jablečný dort
- Jablečný dortík se skořicovou pěnou - nepečený
- Křehký jablkový koláč
- Jablkový perník
- Jablečný závin bez kynutí
- Křehký jablečný závin
- Jablečný štrúdl z domácího těsta
- Jablečný linecký koláč
- Cukrářské jablečné řezy
- Tvarohovo-jablečné postrouhané řezy (bezvaječné)
- Jablečné řezy s kokosem a smetanou
- Jablečné řezy naruby - zase trochu jinak
- Tvarohovo-jablková bábovka
- Jablečný koláč s pudinkem a piškoty
- Ořechovo-jablečný koláč II
- Jablečná roláda - rychlá
- Jablečné koláče
- Čokoládovo - jablečný moučník
- Mufiny z jablečného těsta
- Rychlá buchta z jablečného pyré
- Jablkový zázrak
- Hraběnčiny výborné řezy
- Jablečný cheesecake
- Jablečno - makový dezert
- Jablečný koláč s ovesnými vločkami
1/26
1/26
Další tipy a triky
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Mňamka
Přidáno před 21 minutami
Ptačí mléko se špetkou skořice
Přidáno před 1 hodinou
Králík s bůčkem v multifunkčním hrnci
Přidáno před 7 hodinami
Bramborovo-květákové krokety s holandskou omáčkou a zeleninovým salátem
Přidáno před 11 hodinami
Hovězí kostky na červeném víně a řapíkovém celeru
Přidáno před 18 hodinami
Slunečnicový chléb s kefírem
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
„Když nemáte kečup, dejte tam hořčici“ aneb Jak se proměňovala česká gastronomie během třiceti let existence TV Nova
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Jak využít listy z pampelišky? Skvěle ochutí bylinkové máslo, v salátu dokonale nahradí rukolu a pesto z nich ladí s těstovinami
Komentáře