7 pomazánek z cizrny nám příjemně doplní jídelníček. Dobře chutnají, jsou výživné a navíc s nimi ušetříme
Pomazánky z luštěnin jsou dobrou alternativou odpovědi na otázku, co si namazat na pečivo. Kromě toho, že je cizrna ceněnou surovinou, která obsahuje pro nás prospěšné živiny, vyjde stále velmi levně. Vyplatí se ji zařadit do jídelníčku alespoň občas.
Hotové pomazánky z cizrny si můžeme koupit, ale zároveň si je snadno připravíme sami doma. Pokud připravujeme jídlo pro více lidí, rozhodně ušetříme. Cizrnu si buď sami uvaříme (např. v pomalém hrnci) nebo si ji koupíme sterilovanou.
Tipy a triky pro vás Všechny tipy a triky
1. místo
2. místo
3. místo
4. místo
5. místo
6. místo
7. místo
Na závěr přidáváme do našeho přehledu bonus - recept na pomazánku z cizrny a hrášku, kterou snadno připravíme podle názorného videa. A co dalšího uvařit z cizrny? Třeba falafel - jak na to, poradí náš další článek.
Další tipy a triky
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Ořechové řezy s tvarohovo-višňovým krémem a šlehačkou
Přidáno před 3 hodinami
Červená řepa s balkánským sýrem a balsamicem
Přidáno před 5 hodinami
Zapečené kuřecí prso s rajčaty a sýrem
Přidáno před 5 hodinami
Cizrnovo sýrové nočky
Přidáno před 23 hodinami
Rajská omáčka z rajských
Přidáno 17. 5. 2024 23:12
Hrášek se sýrem, vepřová pečeně a ztracené vejce
Přidáno 17. 5. 2024 14:21
Přečtěte si Zobrazit více
Cizrna: Nejoblíbenější luštěnina orientální kuchyně, která dala jméno i řečníkovi Cicerovi
Jak péct červenou řepu v alobalu. Postup je snadný a výsledek výborný. Vyzkoušejte oblíbené recepty
Vyzkoušejte triky na snadné loupání česneku. Pomůže mikrovlnná trouba, horká voda nebo šroubovací sklenice
Komentáře