Marinování není žádná věda - jak a v jakých receptech správně marinovat?
Související články
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Pekinskské zavinuté zelí
Přidáno před 1 hodinou
Škvarkové bulky
Přidáno před 1 hodinou
Jednoduchá pomazánka z tvarůžků
Přidáno před 4 hodinami
Makový tmavý pšenično-žitný chléb
Přidáno před 7 hodinami
Tvarohové knedlíčky s meruňkami obalené v oříšcích
Přidáno před 9 hodinami
Domácí králík na slanině, kedlubnové zelí a domácí knedlíky
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Drobenka je ozdobou každého koláče. Aby byla křupavá, je třeba dodržet poměr ingrediencí, vůni jí dodá skořice nebo vanilka
V červenci déšť a slunečná pohoda – hojná bude úroda. Staré pranostiky našich předků se těší oblibě dodnes
Bůček v kysaném zelí: Šťavnaté jídlo z jednoho hrnce dokonale propojí chutě obou ingrediecí a prospěje mu i černé pivo