uvařila 10. 2. 2013 20:33
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 10. 2. 2013 20:33
cukr krupice, smetana ke šlehání, cukr moučkový, voda, smetana ke šlehání, mléko, pudink vanilkový, lusk vanilkový, cukr krupice, smetana ke šlehání, voda, olej, sůl, mouka hladká, vejce
Přidáno před 33 minutami
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Slzy a pot, pak euforie. Jíst chilli papričky může být i životu nebezpečné, na vině je kapsaicin
Glazované zelenině neodolá ani největší odpůrce zdravé stravy. K docílení lesklého povrchu stačí pouze trocha másla a vody
Pravá valašská kyselice: Polévka z brambor a zelí, která postaví na nohy i horala, se dá vylepšit klobáskou nebo houbami