uvařila 4. 3. 2008 10:15
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 4. 3. 2008 10:15
brambory, celer, česnek, mrkev, petržel, voda, mouka hladká, máslo, houby sušené, majoránka, sůl
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno 1. 6. 2024 19:06
Čokoládový perník podle cukráře Josefa Maršálka: Vláčný je díky jablkům, těsto ovšem nesmíte šlehat, jen zlehka míchat
Jednoduchý bezinkový med: Zázračný přírodní lék na kašel i horečku vyjde na pár korun
Jak na dokonalé perníčky krok za krokem: Důležité je odležení těsta, správná tloušťka vyválení i délka pečení