uvařil 18. 10. 2010 11:43
chorizo se mi trochu připálilo...., příště musím péct při nižší teplotě
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 18. 10. 2010 11:43
chorizo se mi trochu připálilo...., příště musím péct při nižší teplotě
cuketa, chorizo, sýr pivní, sýr eidam, sýr syrečky olomoucké, sýr hermadur, sýr niva, cibule, pórek, česnek, koření country, žloutek, sůl, olej
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Fantastická povidla z letních jablek: Provoněná vanilkou a rumem vylepší v zimě palačinky, koláče i buchty
Tříkrálová bábovka provoní domov a připomene tradici: Je jednoduchá na přípravu a chutná božsky
Rajská omáčka, klasika české kuchyně! Vymysleli ji Italové, z naší úpravy by ale zřejmě byli na větvi