uvařil 4. 12. 2013 10:44
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 4. 12. 2013 10:44
játra kachní, sádlo husí, špek uzený, žampióny, rajče, cibule, rozmarýn, máslo, smetana, sůl, pepř, omáčka sojová, salát ledový, brambory
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Nejlepší letní večeře s rajčaty. Od salátů přes vynikající lečo až po rajčatové polévky
Novoroční americká polévka: Patří do ní speciální fazole, díky chilli vločkám krásně zahřeje a zajistí vám i bohatství na celý rok
MasterChef Česko v číslech: 3200 porcí polévky, 748 kostek másla, půl tuny cibule a další suroviny. Kolik čeho se loni spotřebovalo?