uvařil 4. 1. 2024 17:56
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 4. 1. 2024 17:56
kapr, olej, rýže, bílek, solamyl, víno bílé, vývar masový, pórek, omáčka sojová, zázvor, cukr krupice, chilli, ocet vinný bílý, solamyl, olej sezamový
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Rakouské käsespätzle připomínají halušky. Lehce pikantní máslovou chuť jim dodá sýr z Tyrolska a speciálně osmažená cibulka
Deset tipů na ty nejlepší vanilkové rohlíčky: Máslo místo margarínu, správně připravená mouka a vychytávka se žloutkem
Prázdninová specialita: Řecká rýžová polévka voní po citronu a kuřecím mase. Základem je obyčejný kuřecí vývar