uvařila 12. 7. 2010 20:01
Krůtí roláda s rybízovou marmeládou
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 12. 7. 2010 20:01
Krůtí roláda s rybízovou marmeládou
maso krůtí, marmeláda rybízová, sůl, pepř, sýr plátkový, cibule, salám selský, kunovjanka, nať cibulová, libeček, bujón zeleninový, sádlo, mouka hladká
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Holandský řízek: 7 tipů, jak jej mít perfektní. Důležitý je druh masa i množství sýra
Upekli jsme preclíky podle receptu z MasterChef Česko: Voní pivem a chutnají jako sádlové houstičky od babičky
Jogurtové rychlokoblížky s povidly: Nekynutá masopustní dobrota je nadýchaná jako obláček a na stole je za chvíli