uvařil 12. 8. 2010 12:03
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 12. 8. 2010 12:03
srdce krůtí, smetana zakysaná, hořčice hrubozrnná, slanina, sůl, pepř, bobkový list, mouka hladká, cibule, olej
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Darina Křivánková poradila, jak skvěle ochutit topinky. V jejím podniku je chválili i Jan Punčochář a Přemek Forejt
Oběd na neděli: Kuře na paprice se zakysanou smetanou a maďarskými nočky vás nadchne!
Stůl omotaný řetězem, pouštění skořápek a házení střevícem. Znáte dobře štědrovečerní zvyky?