uvařila 7. 1. 2009 17:58
mišmaš
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 7. 1. 2009 17:58
mišmaš
brambory, těstoviny mašličky, flíčky, slanina anglická, maso uzené, cibule, pórek, česnek, tuk, vegeta, česnek mědvědí, petržel, pažitka, smetana, mléko, sýr strouhaný, pepř, sůl
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Staří Mayové se živili hlavně kukuřicí. Na talíři měli i maso z morčat nebo pečeného leguána a do všeho přidávali chilli
Nepečený cheesecake: Vláčný tvarohový dezert s domácím karamelem a ovocným přelivem se rozplývá na jazyku a chutná fantasticky
Baskické chlebíčky pintxos nabízejí to nejlepší ze španělské kuchyně na jednom párátku! Takhle snadno se dělají