uvařila 14. 2. 2013 19:08
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 14. 2. 2013 19:08
pstruh, máslo, smetana, víno bílé, pasta sardelová, žampióny, citron, sůl, mouka hladká
Přidáno před 43 minutami
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Slzy a pot, pak euforie. Jíst chilli papričky může být i životu nebezpečné, na vině je kapsaicin
Glazované zelenině neodolá ani největší odpůrce zdravé stravy. K docílení lesklého povrchu stačí pouze trocha másla a vody
Pravá valašská kyselice: Polévka z brambor a zelí, která postaví na nohy i horala, se dá vylepšit klobáskou nebo houbami