uvařila 30. 8. 2011 15:50
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 30. 8. 2011 15:50
olej slunečnicový, párky, mléko, vejce, mouka hladká, kypřící prášek, sůl, rozmarýn
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Krevetový koktejl býval nejoblíbenějším jídlem v Británii, dnes se podává spíše jako vtip
Gruzínská omáčka satsivi z vlašských ořechů dodá kuřeti božskou chuť a vůni. Podávat se dá teplá i studená
Trochu líné bochánky: Upečte si na Štědrý den typické staročeské pečivo peciválky