uvařila 12. 2. 2013 16:51
Makový závin de luxe
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 12. 2. 2013 16:51
Makový závin de luxe
mouka hladká, droždí čerstvé, mléko, cukr, sůl, vejce, kůra citronová, máslo, mák mletý, mléko, cukr, mandle sekané, kůra pomerančová kandovaná, rozinky v rumu, máslo, cukr moučkový
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
5 nápadů, jak využít zbytky po Velikonocích: Z beránka připravte kuličky cake pops nebo pohár trifle, z mazance chlebový pudink
Retro vaření s Kristinou: Upečte si zelníky od Magdaleny Dobromily Rettigové podle receptu z roku 1826 !
Hallowenské dobroty potěší všechny děti: Upéct se dají speciální perníky, strašidelné sušenky, nebo snadné muffiny