uvařila 25. 4. 2012 21:28
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 25. 4. 2012 21:28
mouka hladká, mouka polohrubá, cukr, mléko, olej, vejce, prášek do pečiva, tvaroh, cukr moučkový, cukr vanilkový, pudink vanilkový, vejce, mléko, povidla švestková, rum
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
František Ferdinand d´Este miloval švestkové knedlíky od kuchařky na Konopišti. Ale nesmělo chybět hodně cukru a máslíčka
Přezrálé banány jako skvělá surovina na pečení: Upéct z nich můžeme voňavou bábovku, klasický chlebíček i jednoduché lívance
Tajemství staročeské kuchyně: Znáte couračku a bramboračku skleněnku?