uvařil 7. 2. 2015 17:49
Segedin a‘ la „Šlajf“
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 7. 2. 2015 17:49
Segedin a‘ la „Šlajf“
plec vepřová, cibule bílá, cibule červená, česnek, bok uzený, zelí, vývar zeleninový, kmín drcený, pepř mletý, koření nové koření, tymián, paprika sušená sladká, paprika sušená pálivá, bobkový list, majoránka, smetana, mouka hladká, sádlo, sůl
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Pro začátečníky: Tipy na jídla, která zvládne každý. Nejlepší bramborová kaše i zapečené masové kuličky vás nadchnou
Valašské frgále podle Petry z MasterChefa: Recept na koláče, které rozplakaly i drsného porotce Radka Kašpárka
Holka u plotny radí: Jak na leknínky z lineckého těsta? S pudinkovým krémem a mandlovými plátky chutnají skvěle