uvařila 27. 1. 2013 17:44
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 27. 1. 2013 17:44
mouka hladká, sůl, voda, olej olivový, voda, droždí čerstvé, cukr, mouka polohrubá, sýr tvrdý, koření provensálské, koření pizza, rajče
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Celer: Výborný na potenci… i na demenci!
Do originálního receptu na kuřecí perkelt patří jen 5 surovin. Vylepšení vývarem nebo protlakem nám Maďaři jistě odpustí
Pita chléb: Kulinářský poklad z Blízkého východu pomůže vytvořit dokonalý gyros i kebab, jeho příprava je snadná