uvařil 8. 5. 2017 08:56
Uzená fazolačka
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 8. 5. 2017 08:56
Uzená fazolačka
maso uzené, vývar zeleninový, brambory, celer řapíkatý, feferonka, cibulka jarní, mouka hladká, sůl, pepř, česnek, fazole červené sterilované, koleno vepřové, koření oregáno
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
První český král Vratislav I. si pochutnával na sekaném telecím mase zabaleném do bránice i na plněném labutím krku
Snídaně je základ dne! Vyzkoušejte lahodné a jednoduché tipy, jak ji připravit
Královské chutě: Český král Jan Lucemburský miloval francouzskou kuchyni, ale dopřával si i vařeného bobra se sladkou omáčkou