uvařila 30. 3. 2014 20:06
moje várka :) s olivovým olejem
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 30. 3. 2014 20:06
moje várka :) s olivovým olejem
uvařila 29. 5. 2011 18:49
uvařila 29. 5. 2011 18:49
uvařila 29. 5. 2011 18:49
uvařila 17. 4. 2011 15:43
uvařila 17. 4. 2011 15:43
uvařila 12. 2. 2011 12:52
uvařila 23. 1. 2011 11:44
potřeme vajíčkem a posypeme kořením
uvařila 23. 1. 2011 11:44
uvařila 23. 1. 2011 11:43
zamáčkneme vidličkou
uvařila 23. 1. 2011 11:43
na půlku poklademe náplň, druhou nařežeme
uvařila 23. 1. 2011 11:42
směs zelí, slaniny a cibule
uvařila 23. 1. 2011 11:42
těsto vyválet na tenko
uvařila 23. 1. 2011 11:42
hotovo
uvařila 23. 1. 2011 11:19
uvařila 23. 1. 2011 11:18
uvařila 1. 1. 2011 21:59
Třetí pokus :)
uvařila 7. 11. 2010 18:22
uvařila 7. 11. 2010 18:22
uvařila 4. 11. 2010 17:22
uvařila 4. 11. 2010 17:19
uvařila 4. 11. 2010 17:19
uvařila 4. 11. 2010 17:19
Přidáno před 22 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Přidáno 15. 5. 2024 21:05
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Domácí 100% masové kuřecí párky nejsou sci-fi. Opečené na pánvi chutnají fantasticky
Kysané zelí patří mezi české superpotraviny. Na podzim vás ochrání před virózami i bacily!
Prázdninová specialita: Řecká rýžová polévka voní po citronu a kuřecím mase. Základem je obyčejný kuřecí vývar