uvařila 25. 4. 2014 20:42
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 25. 4. 2014 20:42
pstruh, kerblík, petrželka, kopr, sůl hrubá, pepř, kmín celý, olej olivový, šunka parmská, šťáva citronová, cuketa, rajče cherry, cibule, paprika, máslo
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Slzy a pot, pak euforie. Jíst chilli papričky může být i životu nebezpečné, na vině je kapsaicin
Glazované zelenině neodolá ani největší odpůrce zdravé stravy. K docílení lesklého povrchu stačí pouze trocha másla a vody
Pravá valašská kyselice: Polévka z brambor a zelí, která postaví na nohy i horala, se dá vylepšit klobáskou nebo houbami