uvařila 7. 8. 2011 16:29
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 7. 8. 2011 16:29
maso vepřové, okurky sterilované, hořčice plnotučná, kmín mletý, paprika sušená sladká, sůl, pepř mletý, cibule, olej, vývar masový, sádlo, mouka hladká
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Jak poznat čerstvého kapra a který kus je ten nejchutnější? Na velikosti záleží!
Palapaisti aneb Dušené hovězí s mrkví: Vynikající finské jídlo z jednoho hrnce zasytí a zahřeje
Francouzský král Ludvík XIV. spořádal čtyři talíře polévky i celého bažanta a snědl tolik hrášku, že to málem nepřežil