Manželé se „z donucení“ pustili do přípravy hot dogů: Vyrábíme vlastní klobásy, v obchodech jsme si nevybrali, říkají
Jak bezpečně užívat jablečný ocet? Maximálně dvě lžíce ve sklenici s vodou před nebo po jídle, a to jen krátkodobě
Retro okénko: Oplatky s náplní Svěženky, Dukla či Kávěnky se daly koupit za 1,50 Kčs a dělaly se v různých příchutích
Portugalská treska Bacalhau: Ryba, kterou touží na cestách ochutnat téměř každý. Takhle snadno si ji připravíte i doma
Jak na dokonalý francouzský toust? Ve sladké verzi pomůžou chuti smetana a třtinový cukr. Slanou vylepší sýr a bylinky
Jak správně grilovat rybu a jak poznáte, že už je hotová? Zkuste fígl s kostí podle Zdeňka Pohlreicha!
7 foto 7 nejlepších drinků s jahodami: Letošnímu létu vládnou virgin mojito a tenhle zmrzlinový shake
Lakto, ovo, flexi... Vyznáte se ve vegetariánských směrech? A na co ve stravě při vynechání masa nezapomenout?
Zeštíhlete do léta! S hubnutím skvěle pomůže obyčejný tvaroh. Jak jej nejlépe zapojit do redukčního jídelníčku?
6 foto 6 tipů, jak připravit fantastické nepečené moučníky z jahod: Zkusíte jahodové tiramisu, pudink nebo zmrzlinu?
7 tipů, jak nejlépe mrazit potraviny: Co potřebují jahody a jak mrazit slaninu i koláče, aby pak byly perfektní