Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Začátek nového roku je pro mnohé z nás spojen s nejrůznějšími předsevzetími, která se nejčastěji týkají zlepšení způsobu života. Součástí zdravého životního stylu je bezesporu zdravý a pravidelný pohyb. Pokud chcete spálit kalorie, vyformovat si postavu a dostat se do fyzické i psychické pohody, máme pro Vás skvělý tip na místo, kde dosáhnete nejen vysněných výsledků, ale kde Vás cvičení bude i bavit!

Začátek nového roku je pro mnohé z nás spojen s nejrůznějšími předsevzetími, která se nejčastěji týkají zlepšení způsobu života. Součástí zdravého životního stylu je bezesporu zdravý a pravidelný pohyb. Pokud chcete spálit kalorie, vyformovat si postavu a dostat se do fyzické i psychické pohody, máme pro Vás skvělý tip na místo, kde dosáhnete nejen vysněných výsledků, ale kde Vás cvičení bude i bavit!

Areál SPORT RELAX D5 je multifunkční komplex určený široké veřejnosti. Návštěvníkům všech generací i zdatností nabízí sportovní a relaxační vyžití v novém příjemném prostředí.

KOMPLEX D5 disponuje 3 squashovými kurty, stolním tenisem, dvěma sály se širokým spektrem různých cvičení (alpinning, TRX, spinning, fitbox, piloxing, power joga, thajský box, insanity, aj.) a relaxační zónou (sauna, infra sauna, Whirlpool).

Služby i sportovní aktivity budeme průběžně rozšiřovat. Rádi bychom vám v blízké době nabídli komplex s co nejširší škálou cvičení pod jednou střechou. O změnách a novinkách vás budeme informovat v sekci NOVINKY.

Zázemím D5 vás provede ochotný personál, který kdykoli pomůže či poradí a případně i pohlídá vaše děti, zatím co vy se budete věnovat sami sobě v jednom z našich programů. V přátelském prostředí areálu dále nabízíme možnost pronajmutí jednotlivých sálů, provoz baru, doplňkový prodej, vyplétání všech typů raket do 24h, parkovací místa ZDARMA. Na přání uspořádáme individuální program na míru, sportovní firemní hry, soustředění pro sportovní kluby, jednorázové tréninky pro sportovní týmy či firmy, turnaje, wellness party apod. To vše s profesionálně vyškolenými instruktory.

Více informací naleznete na www.sportrelaxd5.cz.

Komentáře

Kateřina

30. 3. 2014 19:12

Pokud se chcete dozvědět něco víc o hubnutí a zdravém životním stylu, podívejte se na naše stránky, kde najdete spoustu receptů a rad, které vám můžou pomoci :-)
www.casnazmenu.eu

Přidat komentář

Mohlo by vás zajímat

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více