Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Julia Oskerova, před 5 hodinami
„Jak na zvýšený cholesterol“ magdalenka, 29. 5. 2024 21:25
„Jak odstranit starou fotku u receptu?“ agatha_001, 28. 5. 2024 06:59
Poslední příspěvky
„Dobrý deň, u nás v noci búrka , teraz striedavo oblačno,…“ Julia Oskerova, před 5 hodinami
„Hezký den u nás byla dršťková polévka a tvarohové knedlíky…“ Simona Skolakova, před 5 hodinami
„Hezkou,i když deštivou sobotu.Dnes pečené kuří hnátky s…“ mimosa, před 6 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno před 21 hodinami
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno před 22 hodinami
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno 31. 5. 2024 18:13
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno 31. 5. 2024 17:12
Krůtí maso na paprice s lesními houbami
Přidáno 31. 5. 2024 16:22
Fazolový guláš s červenou čočkou
Přidáno 31. 5. 2024 13:30
1. 4. 2023 16:05
31. 3. 2023 21:42
31. 3. 2023 16:24
Záleží v jaké ji chcete použít, pokud jste si připravila prášek z listů, dáte tam objemově 1/3 až 1/2 toho, kolik se dává cukru. Pak je taky možnost použít odvar z listů, tam už je potřeba zkoušet podle množství louhovaného listí. Stévie má trochu hořkou pachuť, takže ji lze nahradit listy sladkolisté maliny, tzv. mrazuvzdorné stévie, ze které se v Číně dělá tradiční léčivý nápoj sweet tea Tian-cha a je bez hořkosti. Obvykle se listy nasuší a rozemelou na prášek, kterým se sladí.
16. 7. 2017 20:23
Dobrý den,
máte prověřeno dávkování na džemy a kompoty? marně brouzdám po netu a nemohu nic najít-všude jenom hotové produkty. Děkuji za případnou odpověď. H
10. 3. 2017 09:42
https://www.mojestevie.cz/vyluh-ze-stevie/
9. 3. 2017 20:05
9. 3. 2017 20:03
Pokud chcete vařit péct se stévií, tak doporučuji udělat výluh a tím sladit. Mrkněte na recepty na www.mojestevie.cz/recepty/, je tu i postup jak udělat výluh. P.
1. 9. 2014 16:18
Naštěstí se už dá koupit - www.geal.cz/profil/169/gealy/geal-aspen-team-stevie-sladka-prasek-100g-99.html
Docela mě zaskočilo jak je 100 gramový pytlík drahý, ale když má vydat za 25 kilo cukru tak to vyjde na stejno a nemusím se s tím tahat z obchodu. Jen je otázka jak se vyrovná moje tělo s dlouhodobou konzumací. Přeci jen na cukr už je několik desetiletí a genarací zvyklé
15. 4. 2013 14:31
15. 4. 2013 13:53
15. 4. 2013 13:52
Díky moc za tip, právě jsem si taky objednala. Hned dvojité baleni nemáte nějaký tip, jak sladit se stévií ve srovnání s cukrem? Hlavněwww.toprecepty.cz bych chtěla vyzkoušet pečení - láká mě jíst buchty s minimem kalorií
27. 8. 2012 08:50
27. 8. 2012 08:22
27. 8. 2012 08:04
27. 8. 2012 07:48
1 2 3 Další