E 920 neboli L cystein
Poslední diskuze
„Jak odstranit starou fotku u receptu?“ Hella, před 3 hodinami
„Co dnes uvařit?“ MarcelaPa, před 21 hodinami
„Přání a gratulace“ maris, 17. 5. 2024 06:05
Poslední příspěvky
„StandaCB: Rádo se stalo“ Hella, před 3 hodinami
„Veronika.Hrozna:“ MarcelaPa, před 21 hodinami
„Hezkou neděli. Dnes hrášková polévka s krutonky a přírodní…“ janatka, před 21 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové ledvinky dušené na cibuli se slaninou
Přidáno před 4 hodinami
Žloutková polévka s řapíkatým celerem
Přidáno před 17 hodinami
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno před 22 hodinami
Melounové chuťovky s balkánským sýrem
Přidáno před 23 hodinami
Palačinková roláda s tvarohem
Přidáno 19. 5. 2024 11:19
Knedlo zelo králík s bůčkem
Přidáno 19. 5. 2024 10:00
Přečtěte si Zobrazit více
Křehké, lehké a krásně barevné: Návod na pravé makronky podle profi cukrářky
Salát Niçoise se neobejde bez čerstvých rajčat a ančoviček, které někdy nahrazuje tuňák. Chuť doladí lehce nakyslá zálivka
Nejkřupavější krutony jsou ty ručně trhané. Máslo, česnek a voňavé bylinky udělají z obyčejného starého pečiva luxusní zážitek
23. 8. 2019 17:48
https://www.ahaonline.cz/clanek/musite-vedet/77877...
https://www.vitalia.cz/clanky/s-pecivem-jime-i-cas...
https://tn.nova.cz/clanek/zpravy/na-vasi-strane/po...
https://www.vitalia.cz/galerie/e-920-l-cystein/#0
Myslím, že pokud to někoho bude zajímat více, tak si další články najde.