Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hlívový chleba

Hodnocení receptu je 4,7 (10×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

9. 2. 2010 20:34

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie8 834 kJ / 2 111 kcal
Bílkoviny71,10 g
Tuky16,32 g
Vláknina32,86 g
Cholesterol 6 mg
Sodík 6,47 g
Sůl16,10 g
Sacharidy403,58 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Těsto si musíme vychytat, buď přidáme mouku-pokud se nám zdá těsto řídké, nebo vodu-když se nám zdá tuhé!

Chleba je opravdu moc dobrý, nadýchaný a měkoučký a má dobrou kůrku.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

spagetka spagetka

9. 2. 2010 20:41

No konečně, Bibi ;-):-D:-K a vypadá skvěle :yes::yes:, rozhodně prubnu :yes:
Jen dotaz, není moc té vody i s mlékem?

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: jak péct chléb v panasonicu domácí pekárna těsto překynulo ušatej chleba pekárna chleba s ušima

Suroviny: voda, mléko, sůl, cukr, mouka hladká, mouka celozrnná, tymián, kmín celý, hlíva ústřičná sušená, droždí

TopRecepty.cz

Hlívový chleba

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/2xjA