Staročeské kyselo
Suroviny pro 4
4
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
3. 3. 2024 13:13
Kolik kvásku? V receptu to není uvedeno. Když budu chtít kyselo vyzkoušet a nevím, kolik té základní suroviny mám použít, můžu uvařit náhodou dobrou polévku, ale také nechutný blivajz. Takže: kolik toho kvásku?
17. 2. 2022 21:07
Výborné, všem doma chutnalo, děkuji za inspiraci
13. 5. 2021 22:05
To je moc krásný kyselo, kdysi jsem si ho objednala v Janských lázních abych věděla co to je poněvadž my ho neznáme. Když mi ho přinesli a já viděla na talíři vodu barvou podobnou vymáchanym položkám a v tom plavalo sražené vejce myslela jsem, že jim to hodím na hlavu, ale gugl mě řekl, že je to opravdu kyselo ????
Od té doby je u nás často, kvásek v lednici a krkonošské kyselo na jižní Moravě ...????
Moc nám chutná.
Od té doby je u nás často, kvásek v lednici a krkonošské kyselo na jižní Moravě ...????
Moc nám chutná.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno před 6 hodinami
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno před 8 hodinami
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno před 9 hodinami
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno před 10 hodinami
Krůtí maso na paprice s lesními houbami
Přidáno před 11 hodinami
Fazolový guláš s červenou čočkou
Přidáno před 14 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Báječná jatýrka na slanině
milans1 uvařila před 4 hodinami
Dezert pohádka
zutro uvařila před 5 hodinami
Makarony se sýrem
Natali31.3 uvařil před 5 hodinami
Rozmarné špagety
Jan Nemec uvařila před 6 hodinami
Krůtí na paprice
Istar uvařila před 7 hodinami
Pivovarský tokáň
Istar uvařila před 7 hodinami
Afrika řezy
Evellinka uvařil před 7 hodinami
Vepřové na houbách
Skrabi uvařila před 7 hodinami
Omáčka z hlívy ústřičné
Joey uvařila před 7 hodinami
Tvarohovo - meruňkový moučník
Petr801 uvařila před 7 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Fofrovanec, dumlíkačka, šmorn, kyselica či sklářské knedlíky: Jídla z českých a moravských hor stojí za ochutnání
Jak připravit dokonalou kulajdu? Tučnější smetana, pečené brambůrky a ztracené vejce posunou chuť do nebeských výšin
Kaldoun podle kuchařky z 80. let: Polévka ze zbytků pečené husy voní muškátovým oříškem a nejlepší je s knedlíčky
Další recepty
Tématické fráze: staročeské recepty staročeské recepty online podkrkonošské kyselo recept staroceske polevky staročeské brambory recept staročeský recept recepty online na každý den vánoční kyselo recepty staročeské staročeské vaření podkrkonosske kyselo staročeské brambory staroceske recepty z brambor staročeský bramborový salát staročešké starošeské kyselo staročrské recepty vánoční kyselo recept kyselo recept staročeských kyselo
Suroviny: kvásek chlebový, voda, houby, vejce, brambory, cibule
Staročeské kyselo
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KLZG
3 názory