Zelnice "Všudybylka"
Suroviny
Porce: 4 litry
Nutriční hodnoty
Energie | 6 422 kJ / 1 535 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 72,75 g |
Tuky | 14,94 g |
Vláknina | 66,16 g |
Cholesterol | 36 mg |
Sodík | 1,69 g |
Sůl | 4,10 g |
Sacharidy | 246,65 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Tuto fazolovo-zelnou polévku máme z těchto druhů(fazolovek a zelnic) nejraději, proto se s vámi chci podělit, aby jste jí vyzkoušeli, stojí za to! Polévka je sytá a když si k ní vezmete chleba, může vám krásně suplovat druhý chod!!!
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
22. 2. 2013 20:00
1. 6. 2010 22:38
Ty všudybylko jedna, hraješ mi na žaludek!!
1. 6. 2010 22:31
Takove polevky mame moc radi, bodik je jasny.
1. 6. 2010 19:39
Jak se znám, určitě bych dala celou smetanu ke šlehání, Bibi, ale Tvoje zelnice má ode mne bodík
1. 6. 2010 18:56
Ta teda je
1. 6. 2010 17:56
Všem vám MOC děkuji, zahřálo mě to v té zimě u srdíčka
IvankoCh, tak to máš s polévkama jako já, snažím se je vařit na 2 dny, ovšem mnohdy se sní všechna, tak je to denně a pak právě dělám 4 litry, jako tuhle co nám hodně chutnají a máme je i 3 dny, tahle myslím ty 3 nevydrží
IvankoCh, tak to máš s polévkama jako já, snažím se je vařit na 2 dny, ovšem mnohdy se sní všechna, tak je to denně a pak právě dělám 4 litry, jako tuhle co nám hodně chutnají a máme je i 3 dny, tahle myslím ty 3 nevydrží
1. 6. 2010 17:37
Bibi, koukám, že jsi kreativní nejen při vaření, ale i při vymýšlení názvů...
Máš to moc pěkné.
Máš to moc pěkné.
1. 6. 2010 17:14
Milujeme takové polívečky
1. 6. 2010 17:11
JANIta musel být
1. 6. 2010 17:10
To musí být bezvadná polévka. Co nejdřív, nejlépe hned zítra jí vyzkouším. U nás máme polévky všichni moc rádi. Vařím je každý den, pro tři lidi třílitrový hrnec. Když náhodou zbyde tak se sní ke snídani.
1. 6. 2010 17:06
Mňam, to se může kdykoli a za jakýchkoli okolností
1. 6. 2010 16:58
to je tedy polívčička,všudybylkadávám bod a ukládám
1. 6. 2010 16:56
Jani, zajímavý recept. Fazole, zelí, brambory a ten bobkáč, to můžu. Zkusím uvařit.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Rajská omáčka z rajských
Přidáno před 12 hodinami
Hrášek se sýrem, vepřová pečeně a ztracené vejce
Přidáno před 21 hodinami
Citrusový džem
Přidáno 17. 5. 2024 10:55
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno 17. 5. 2024 08:53
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno 17. 5. 2024 07:49
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno 16. 5. 2024 09:14
Právě bylo uvařeno:
Losos ve smetanové omáčce s medem
Jajavv uvařil před 9 minutami
Škubánky na slano
CharlotteK@seznam.cz uvařila před 49 minutami
Těsto na tvarohové ovocné knedlíky podle Romana Pauluse
Liberk uvařila před 1 hodinou
Domácí houstičky bez kynutí
Lucie Hertlova uvařila před 1 hodinou
Buřty na černém pivě
Monthy79 uvařil před 3 hodinami
Naložené ředkvičky
Zizalinka uvařila před 12 hodinami
Cibulovo - podmáslový chleba
Liborec uvařila před 12 hodinami
Kuře na zelí (kysaném)
veeraa uvařila před 13 hodinami
Jednoduché punčové řezy
michaelabur uvařila před 13 hodinami
Zmrzlina ze zavařených meruněk
slunicka uvařila před 14 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Karolina Světlá si pochutnávala na specialitách z Podještědí: Vařilo se kyselo s chlebovým kváskem nebo carapanda
Znáte "kolínkoto"? Jemně pikantní a worchesterskou omáčkou ochucený pokrm z kolínek à la rizoto je jednoduchý a rychlý
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Další recepty
Tématické fráze: zelnice zelnice s fazolemi zelnice z kysaného zelí zelnice se smetanou zelnice s fazolema zelnice recept ricanska klobasa zelnice s klobásou všudobylka špagety s fazolema zellnice zelnice s klobásou a smetanou příprava zelnice recept na kyselou zelnici zelnice bez smetany zelnice ze smetany nejlepší recept recept kyselá zelnice bezlepková zelnice zelnice s fazoli fazolovo zelná polévka
Suroviny: fazole, zelí kysané, cibule, brambory, česnek, klobása, paprika čerstvá červená, rajče, paprika sušená sladká, hlíva ústřičná, pepř, koření nové koření, bobkový list, smetana zakysaná, cukr, masox, mouka hladká, libeček, sůl, olej
Zelnice "Všudybylka"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Pzj4
13 názorů