Plněná "býčí srdce"
Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Energie | 3 259 kJ / 779 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 88,07 g |
Tuky | 29,43 g |
Vláknina | 12,76 g |
Cholesterol | 171 mg |
Sodík | 797 mg |
Sůl | 1,80 g |
Sacharidy | 36,00 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
2. 6. 2010 16:13
dakujem, maris, mzslim, ze vsetky paradajky s pevnou duzinou sa mozu hodit.
2. 6. 2010 16:05
Amálko, znám a dělala jsem, ale s normálními rajčaty, škoda, že "býčí srdce" nejsou běžně k dostání, ale posílám Ti bodík
2. 6. 2010 15:59
magdalenka, tvoje recepty mi dodali odvahu podelit sa s vami aj s mojimi vytvormi. ospravedlnujem sa za chybajuce dlzne a makcene
2. 6. 2010 15:56
Amálka, máš to veľmi pekné! Receptík originálny, doslova vyniká!
Ďakujem ti zaň! +
Ďakujem ti zaň! +
2. 6. 2010 15:47
coeurs de boeuf su totiz paradajky urcene specialne na plnenie. ale nemusis ich dat zapiect, mali by sa dat jest aj tak
2. 6. 2010 15:45
2. 6. 2010 15:40
Tepelně opracovaná rajčata jakkoliv upravená nemáme rádi.Zato po syrových rajčatech v jakékoliv podobě se vždy jenom zapráší.
2. 6. 2010 14:47
Proto že jsem chlap zvědavej ,tak mně napadlo , že to jsou býčí zlázy . A že amalia to nechce tak napsat. Dám Ti bodík tohle určitě budou vnučky chtít. Penne nebo spagetky k tomu budou pasovat. A děda to rád uvaří .
2. 6. 2010 13:30
Plněná rajčata miluju - tohle s mletým by mě nenapadlo, ale nápad je to za... bodík
(když jsem četla název, tak jsem si fakt myslela, že jde o hovězí srdce , až pak jsem si vybavila ty velký rajský)
(když jsem četla název, tak jsem si fakt myslela, že jde o hovězí srdce , až pak jsem si vybavila ty velký rajský)
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Rajčatový chleba
Přidáno před 14 hodinami
Lilek tří barev
Přidáno před 15 hodinami
Kuřecí marinovaná plněná prsa
Přidáno před 19 hodinami
Utopenci dle Borease
Přidáno 6. 6. 2024 22:54
Celero-pórková omáčka s vepřovými plátečky
Přidáno 6. 6. 2024 15:31
Hovězí krk na sušených hřibech, uzeném boku a mrkvi v pomalém hrnci
Přidáno 6. 6. 2024 15:18
Právě bylo uvařeno:
Extra rychlé lívance
RomanPustaj uvařila před 5 hodinami
Výborný makovec
VeronikaJimenez2024cz uvařila před 6 hodinami
Vepřové plátky na pórku
HacRadek uvařila před 6 hodinami
Dudácká pomazánka
Swarofka uvařila před 7 hodinami
Domácí vánočka
Tomaassss uvařila před 8 hodinami
Babiččina rychlá kulajda
kachlicka77 uvařil před 9 hodinami
Karbanátky
Ivet88 uvařil před 10 hodinami
Rybí filé s chřestem
Lorencka uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Ačokča plněná mletým masem v rajské omáčce: Podává se s knedlíkem a je stejně dobrá jako plněné papriky
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Skvělý špekáčkový salát podle receptu od řezníka: Ochucený kečupem, worcesterem a majonézou chutná božsky
Další recepty
Tématické fráze: rajče býčí srdce rajčata býčí srdce rajče buvolí srdce rajčata byci srdce recepty byči žlazy recepty býčí žlázy na smetaně recept na rajče býčí srdce rajske buvoli srdce rajcata buvoli srdce mlete srdce srdcové rajče plněná buvolí rajičata rajče býčí srdce recept rajčata býčí srdce recept rajče býčí srdce recepty býčí srdce rajče býčí rajským rajče býčí srdce v kuchyni velka rajičata rajčata tzv. býčí srdce
Suroviny: rajče, maso hovězí, rajče, cibule, protlak rajčatový, česnek, petrželka, parmazán, bazalka čerstvá, bobkový list, sůl, pepř mletý, olej
Plněná "býčí srdce"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5RR8
9 názorů