Kedlubnačka
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 573 kJ / 137 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,84 g |
Tuky | 0,59 g |
Vláknina | 11,52 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 55 mg |
Sůl | 0,18 g |
Sacharidy | 22,50 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Polévka byla improvizace, co jsem našla v ledničce
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
17. 6. 2010 04:21
16. 6. 2010 20:31
16. 6. 2010 19:51
16. 6. 2010 19:32
16. 6. 2010 19:30
16. 6. 2010 18:39
16. 6. 2010 18:34
16. 6. 2010 18:03
16. 6. 2010 17:45
16. 6. 2010 16:55
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Žloutková polévka s řapíkatým celerem
Přidáno před 14 hodinami
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno před 20 hodinami
Melounové chuťovky s balkánským sýrem
Přidáno před 21 hodinami
Palačinková roláda s tvarohem
Přidáno před 23 hodinami
Knedlo zelo králík s bůčkem
Přidáno 19. 5. 2024 10:00
Ořechové řezy s tvarohovo-višňovým krémem a šlehačkou
Přidáno 19. 5. 2024 08:11
Právě bylo uvařeno:
Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová
kimlo uvařil před 1 hodinou
Tvarožník s drobenkou
8181bartova uvařila před 11 hodinami
Předjarní bramborový salát
Marvi uvařila před 11 hodinami
Špenátové palačinky s tvarohem
bajcurka uvařila před 13 hodinami
Salát Coleslaw
Komtesina uvařila před 13 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
Madmaus uvařila před 14 hodinami
Ovesné sušenky s jablky
_Bea_ uvařila před 14 hodinami
Drobenkový koláč s jablky
Astonka uvařila před 14 hodinami
Dršťková polévka I
vladhn uvařil před 16 hodinami
"Tiramisu" po česku
projach uvařila před 16 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Šlehaná feta je skvělý dip k čerstvé zelenině nebo ke krekrům. Snadno se připravuje a božsky chutná
Pět rychlých večeří na všední dny: Pikantní těstoviny s fetou, smažené tousty plněné sýrem nebo rychlé kuře s omáčkou
Josef Maršálek upekl čokoládovou buchtu z batátů: Mramorovaná poleva doladí chuť hutného dezertu, říká cukrář
Další recepty
Tématické fráze: vegetka recepty kedlubnová polévka pohlreich jak vařit zelený hrášek ve slupce
Suroviny: cibule, kedlubna, paprika, hrášek, libeček, nať celerová, máslo, sůl, pepř, mouka hladká, sýr tavený, rajče
Kedlubnačka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oj8K
10 názorů