Přírodní drůbeží
Suroviny
Porce: 4-5 porcí
Nutriční hodnoty
Energie | 2 556 kJ / 611 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 119,44 g |
Tuky | 5,55 g |
Vláknina | 5,94 g |
Cholesterol | 275 mg |
Sodík | 287 mg |
Sůl | 0,70 g |
Sacharidy | 19,00 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Hodí se rajčatový, okurkový nebo jiný zeleninový salát. V zimě různé kompoty.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
4. 10. 2010 11:27
Lemarti,tak to mě opravdu moc těší
2. 10. 2010 12:56
Ani tak jsem dnes opět vařila a dokonce i s libečkembylo to výborné
2. 10. 2010 12:53
Jani my máme černéhoale za bodíky diky všem
2. 10. 2010 09:39
Aničko, se tady směju, jak blázen!! Recept byl v náhodných receptech a v prvním okamžiku jsem myslela, že u talíře sedí živý koucour! Vypadá to báječně, super šťáva
14. 7. 2010 16:03
Tak tohle mi uniklo, ale šťávičky jakékoliv chutě připravené z jakéhokoliv masa jsou u nás velmi vítané a žádané, tím spíš, když jsou připraven z kuřecího, Aničko alespoň za bodík ode mě
14. 7. 2010 16:00
Aničko včera jsem ukuchtila tatkovi a mlaskal jak malé dítěJen nemám libeček tak jsme tam dala provensálské koření.Já nemůžu jinak bych si dala taky a s velkou chutí.
14. 7. 2010 15:02
jt vypadá moc dobře, takové omáčky mám ráda, musím si to připravit
1. 7. 2010 10:42
Anička,ja pridávam ďalší bodíkRecept ako stvorený na leto,rýchle,ľahké a určite chutnéA tá ryža...mne sa málokedy takto podarí
1. 7. 2010 10:03
Jahůdkoto je v pohoděJá kolikrát nevidím větším napsáno
1. 7. 2010 09:29
Správně, četla jsem jen suroviny a úplně přehlédla tu cibuli Omlouvám se autorce receptu
1. 7. 2010 09:28
Netušila jsem,že budu mít tolik bodíků-děkuji,mám velkou radost
Jahůdko,příště budu psát suroviny pod sebouvím,že takto napsané je celkem nepřehlednéale aspoň mě to ťuklo
Jahůdko,příště budu psát suroviny pod sebouvím,že takto napsané je celkem nepřehlednéale aspoň mě to ťuklo
1. 7. 2010 09:11
Já ji tedy vidím v surovinách i v postupu...
1. 7. 2010 09:09
Tak me se prave libi, ze tam cibule neni-nejak nam nedela dobre..Ukladam Anicko slunicko
1. 7. 2010 08:58
Tyto recepty mám moc ráda, ale přidala bych cibuli a vynechala bujon a nahradila čerstvým zeleným ze zahrádky
30. 6. 2010 22:18
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Ananasové kytičky
Přidáno před 2 hodinami
Bramborový guláš s klobásou a paprikami
Přidáno před 3 hodinami
Caesar salát wrap
Přidáno před 4 hodinami
Chleba se lněným semínkem a bílým jogurtem
Přidáno před 18 hodinami
Mléčná rýže s lesním ovocem
Přidáno před 18 hodinami
Vepřové kotlety na zázvoru
Přidáno před 18 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Uzená krkovice pečená na zelí s bramborami
Pavelvan uvařila před 10 minutami
Uzený vývar s uzenými knedlíčky
Fitulka uvařila před 42 minutami
Výborný piškotový korpus na dorty
Mafka uvařila před 44 minutami
Gratinovaná cuketa s brambory
Fitulka uvařila před 54 minutami
Kuřecí chuťovky
Fitulka uvařila před 1 hodinou
Margot pohár
Foxina88 uvařil před 1 hodinou
Panenka pečená v pepřové omáčce
Irena_Hrr uvařila před 1 hodinou
Hermelínová pomazánka na topinky
Fitulka uvařila před 1 hodinou
Vepřový guláš
Kike Ciperka uvařila před 1 hodinou
Můj chleba - favorit č.1
Dolucie uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Pěstujeme rajčata: Jak zvolit správnou odrůdu? Vybírat můžete podle tvaru a barvy, ale i velikosti či odolnosti
Milujeme retro! Kuchyně našich babiček a maminek zdobily remoska, cibulák i hliníkové příbory, stále je používáme
Řezník Martin radí, jak v obchodě poznat dobrý špekáček: Kvalitu prozradí nenápadné drobné detaily i barva uzeniny
Další recepty
Tématické fráze: drůbeží drůbeží maso prirodni recepty z drůbežího přírodní drůbeží maso recepty z drůbeže jak nejlépe sloupnout slupku z rajcete papiňák-drbeží maso recepty pečené drůbeží pro dítě drůbeží roláda s libečkem drubezi prirodni platky pširodni drubeři lahke recepty na leto přirodni drubeži maso jak sloupnout slupku z rajcat přírodní maso na hřibech babicovy dobroty recepty z kuřecího masa
Suroviny: maso drůbeží, cibule, rajče, hříbky sušené, vývar drůbeží, mouka hladká, libeček, sůl, tuk
Přírodní drůbeží
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/krgY
20 názorů