Ledvinky na víně, bazalce a tymiánu
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 4 419 kJ / 1 056 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 84,53 g |
Tuky | 63,17 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 1,94 g |
Sodík | 1,73 g |
Sůl | 4,50 g |
Sacharidy | 12,85 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
30. 7. 2011 11:08
Opět mi něco uniklo
15. 7. 2010 19:50
Moc děkuju za milé komentáře a za bodíky
15. 7. 2010 00:44
Ledvinky mám moc ráda. Hezký recept, krásná fotka.
14. 7. 2010 23:13
maruško, nádherné fotky a recept +
14. 7. 2010 22:15
Krásné foto a mňam papu
14. 7. 2010 21:27
Maruško, tak jsi mi připoměla, že u nás už dlouho ledvinky nebyly a to je ma nžel tak miluje. Takhle jako ty jsem je ještě nedělala, možná vyzkouším.
Fotka je opět jako ze žurnálu, bože holka jak ty to děláš s těmi barvami...???
Fotka je opět jako ze žurnálu, bože holka jak ty to děláš s těmi barvami...???
14. 7. 2010 20:47
Kdysi jsem ledvinky jídávala často, maminka je uměla skvěle připravit a strašně mi chutnaly. Jenže vnitřnosti rodina odmítá a já je léta nedělala. Ale jednou si je stejně udělám, jen nevím, jestli se mi povedou. Recept ukládám, mám jich v oblíbených pár, jen je udělat +1
14. 7. 2010 20:11
holky, tak já se do nich někdy pustím ale děti to také nepozřou, nejedí ani játra...
14. 7. 2010 19:39
Dělám je dost často a skoro podobným způsobem. Nechávám je také přes noc vymáčet v mléce.Víno dávám ale bílé, zkusím to s tím červeným. Podávám je nejčastěji s bramborem, ale i s rýží jsou báječný.
14. 7. 2010 19:35
Isahu, ono s tím zase tak moc práce není. Pořádně je propláchnout a to namočení do mléka pomáhá. Já se přiznám, že je dělám jen pro sebe / mám je moc ráda / a pro manžela, děti by je nevzaly do pusy
14. 7. 2010 19:21
maris, další dobrota - ale přiznávám - ledvinky jsem dělala jen párkrát, je to hrozná piplačka a nikdy si nejdem jistá, jestli jsou pořádně proprané......joooo, kdyby mi je někdo udělal - to by byla jiná ...tobě
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez.
Přidáno před 6 hodinami
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Kořeněný lilek s rajčátky
Přidáno 14. 5. 2024 08:01
Ananasový svěží dezert
Přidáno 13. 5. 2024 20:51
Krupičková polévka s libečkem
Přidáno 13. 5. 2024 17:25
Právě bylo uvařeno:
Bavorské špecle - základní těsto (Spätzle)
Wanilor uvařila před 46 minutami
Brokolicová polévka
Jindriskas uvařil před 1 hodinou
Hrníčkový borůvkový koláč na plechu
Fitulka uvařila před 2 hodinami
Nadýchaná banánová buchta
Ivcatkoo uvařila před 2 hodinami
Krkovička po farářsku
Paja72 uvařila před 2 hodinami
Kuřecí prsa v jemné smetanové omáčce
Anetka.a uvařil před 3 hodinami
Jednoduchý mascarpone krém
eliskac uvařila před 4 hodinami
Krevety s brokolicí a špagetami
mibrix uvařil před 4 hodinami
Jarní palačinka z červené čočky s uzeným lososem a medvědím česnekem
kraloja uvařila před 6 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: ledvinky na víně vepřové ledvinky na víně jak připravit ledvinky ledvinky na červeném víně králičí ledvinky recept jak připravit vepřové ledvinky vepřové ledvinky na tymiánu ledvinky recept vepřové ledvinky na červeném vině ledvinky na červeném víně recept ledvinky a srdíčka z laně recept recept ledvinky na vine ledvinky na víně recept hovezi ledvinky na červeném víně ledvinky na na víně ledvinky z laně recepty ledvinky na víně pikantní hovězí ledvinky na víně vepřové ledvinky na na víně recept na vepřové ledvinky na víně
Suroviny: ledvinky vepřové, slanina, cibule, víno červené suché, paprika sušená sladká, bazalka čerstvá, tymián, vývar, mouka, sůl, pepř, olej
Ledvinky na víně, bazalce a tymiánu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DQl5
11 názorů