Francouzské brambory
Tradiční zapečené francouzské brambory se podle originálního receptu připravují bez masa a ze syrových brambor. Češi však tento recept připravují častěji s uzeným masem. Každá rodina je peče jinak a přitom nejlépe, o tom není pochyb. Recept uvítají zejména začátečníci.
Suroviny pro 2 porce
2 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 4 379 kJ / 1 047 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 82,30 g |
Tuky | 35,82 g |
Vláknina | 21,40 g |
Cholesterol | 638 mg |
Sodík | 2,53 g |
Sůl | 5,92 g |
Sacharidy | 91,60 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
26. 10. 2010 13:56
26. 10. 2010 13:51
25. 6. 2010 10:00
8. 2. 2010 09:53
21. 2. 2009 18:58
21. 2. 2009 18:58
21. 2. 2009 18:21
21. 2. 2009 14:01
21. 2. 2009 13:55
21. 2. 2009 13:46
21. 2. 2009 13:06
4. 1. 2009 09:19
15. 11. 2008 19:06
21. 4. 2008 15:29
21. 4. 2008 15:24
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno před 5 hodinami
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno před 6 hodinami
Naložené ředkvičky
Přidáno před 17 hodinami
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Právě bylo uvařeno:
Cikánský řízek
eliskac uvařila před 1 hodinou
Hrníčková tvarohová bábovka
Sima1996 uvařila před 1 hodinou
Hrníčková bábovka s tvarohem a olejem
Jana2017 uvařila před 1 hodinou
Vepřová pečeně na sušených houbách s hrnkovým knedlíkem
bonaher uvařila před 3 hodinami
Červená čočka s klobásou
Natnat uvařila před 4 hodinami
Jogurtové langoše
Zanulik uvařila před 5 hodinami
Vepřové nudličky na hořčici
Kemars uvařila před 6 hodinami
Tvarohové koblížky
Heather uvařil před 6 hodinami
Focaccia (z lednice)
st3la uvařila před 15 hodinami
Domácí langoše
Marcela0123 uvařila před 15 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Remoska - energeticky nenáročný spotřebič. Upečete v ní téměř vše jako v klasické troubě
Španělské ptáčky ve Španělsku neznají. Odkud se opravdu vzaly? Slavné speciality a tajemství jejich původu
Bramborové knedlíky plněné uzeným masem: K výraznější chuti uzeného pomůže jeden trik a smažená cibulka jídlo doladí
Další recepty
Tématické fráze: francouzke brambory francouské brambory francouzke brambory recept francouské brambory recept dobré francouzké brambory francouzký brambory recepty z brambor francozské brambory brambory recepty brambory recept na francouzké brambory recept na francouske brambory recept francouzké brambory francouzké brambory s uzeným masem recepty francouzké brambory francouzské brambory podle pohlreicha franzouzské brambory fracouzske brambory recept francouské brambory francousky brambory
Suroviny: uzené moravské, brambory, cibule, sýr tvrdý, vejce, pepř, sůl, sádlo
Francouzské brambory
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OjN
46 názorů