Cuketa plněná chorizem a směsí kořeněných sýrů
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 5 198 kJ / 1 242 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 75,04 g |
Tuky | 92,11 g |
Vláknina | 11,38 g |
Cholesterol | 656 mg |
Sodík | 3,72 g |
Sůl | 9,37 g |
Sacharidy | 25,89 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Cuketu je dobré před plněním omýt, aby pokrm nebyl příliš slaný.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
19. 10. 2010 10:47
18. 10. 2010 13:08
18. 10. 2010 11:46
9. 10. 2010 15:53
9. 10. 2010 15:25
13. 8. 2010 19:09
Díky za podrobný popis realizace, do receptu napíšu to omytí před plněním, aby to neměli přesolené i případní další kuchaři.
Na fotky se moc těším.
13. 8. 2010 11:25
Sýry jsem použila ty, co jsem měla v lednici - ementál, eidam, uzený sýr, hermelín. Dohromady s chorizem to byla výborná kombinace. Ještě jsem neměla pórek, tak jsem ho nahradila zelenou cibulovou natí.
Nevěděla jsem, na kolik stupňů péct a odhadla jsem to tak na 200°C, ale bylo to moc, po 20 minutách se mi chorizo a sýr začaly připékat. Stáhla jsem teplotu asi na 180°C a přikryla alobalem. Pár minut před koncem jsem alobal odstranila, postrouhala parmezánem a nechala roztéct.
Teď jsem si všimla, že do směsi patří žloutky ty jsem úplně přehlédla
Každopádně když si odmyslím tu slanost, tak to bylo moc moc dobré Věřím, že příště, až vychytám nedostatky, tak to bude přímo vynikající
Eli, díky za recept, máš za něj ode mě bod a jak stáhnu fotky z foťáku, tak přidám i fotky
11. 8. 2010 21:26
bodík letí už teĎ
11. 8. 2010 15:07
11. 8. 2010 14:57
A ty sýry po pečení nebyly cítit jako zasyrova, ale opravdu voněly...
11. 8. 2010 14:19
11. 8. 2010 14:03
11. 8. 2010 13:54
Děkuji za bodíky a Ivanko, nezapomeň na případné fotky, víš, že je mám obzvlášť ráda...
11. 8. 2010 13:46
11. 8. 2010 13:29
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Zapečená brokolice s bramborami, sýrem a smetanou
Přidáno před 4 hodinami
Tarhoňa s krevetami, hráškem a sušenými rajčaty
Přidáno před 9 hodinami
Banánové poháry s ořechy
Přidáno před 12 hodinami
Domácí zmrzlina dvou chutí
Přidáno před 14 hodinami
Křupavé hot dogy
Přidáno 27. 5. 2024 08:30
Čočkorýže s cibulkou na slanině
Přidáno 27. 5. 2024 07:56
Právě bylo uvařeno:
Bramborová polévka od babičky
Noe_tvori uvařila před 45 minutami
Plněné žampiony se sýrem
TerezaD uvařila před 2 hodinami
Srbské žebírko
Kristinaaa uvařila před 3 hodinami
Gnocchi zapečené se špenátem a třemi druhy sýrů
jirikarpisek uvařila před 3 hodinami
Křupavé zapečené brambory
Lucie1001 uvařila před 3 hodinami
Jablečný linecký koláč
PunkyLucik uvařil před 4 hodinami
Borůvkový drobenkový koláč-šup-šup
PunkyLucik uvařila před 4 hodinami
Kynuté jahodové knedlíky
Linea uvařil před 5 hodinami
Křupavé vepřové kolínko
kiwi40 uvařila před 8 hodinami
Fish and chips
Saona uvařila před 9 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Slaný cuketový koláč "cukeťák" pečeme z mladých cuket. Aby se povedl, držíme se spolehlivého receptu
Jan Punčochář prozradil fígl, jak na skvělé řízky: Trik spočívá ve správném obalení i smažení, říká šéfkuchař
Další recepty
Tématické fráze: plněná cuketa kořeněný sýr chorizem pocení cukety cuketa vypotit výborná plněná cuketa cuketa recepty recepty z cukety jak dlouho pect cuketu kořeněné sýry plněná cuketa recept recepty s chorizem jak dlouho péct plnenou cuketu cuketa se salamem chorizo vypotit cuketu kořeněná jidla recepty na kolik stupnu zapekat cuketu? vyborne recepty s chorizem cuketa pocení plněná cuketa, salám, sýr
Suroviny: cuketa, chorizo, sýr pivní, sýr eidam, sýr syrečky olomoucké, sýr hermadur, sýr niva, cibule, pórek, česnek, koření country, žloutek, sůl, olej
Cuketa plněná chorizem a směsí kořeněných sýrů
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Yy3n
15 názorů