Moje musaka
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 3 464 kJ / 828 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 107,62 g |
Tuky | 15,66 g |
Vláknina | 9,48 g |
Cholesterol | 400 mg |
Sodík | 356 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 59,40 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
20. 9. 2014 13:32
Dneska jsem dělala k obědu Výbornáá
12. 9. 2013 01:33
Pro naši rodinu (která lilek opravdu nemusí) je to výborné zpracování, chutnalo nám, takže určitě někdy zopakuji
30. 4. 2013 11:15
hledala jsem dlouho nějakou předlohu pro musaku a nakonec mě oslovila tato, zítra budu dělat, dám cuketu a batáty napůl s brambory, je to lehká verze, všude byly smetany, zakysanky, mouky a moc těžkých a hutných věcí na strávení. Děkuji za tuto lehkou a svěží předlohu!!! přidávám bodík!
6. 9. 2010 07:45
tak to jsem ráda, že chutnalo
5. 9. 2010 11:01
manžel se nechal inspirovat, tak přikládám foto, byla to večeřička mňam mňam
3. 9. 2010 17:12
Tu jsem jedla v bývalé Jugoslávii ob den, tak moc mi chutnala. Byla to pravá balkánská, ono je jich moc a tato vypadá také velmi dobře. Římanko, dávám 6.bod
3. 9. 2010 15:55
Elizka, neoľutuješ, ak máte radi balkánske jedlá. Je ich viac typov, napr. turecké, bulharské, aj sa mierne odlišujú. Mne osobne vyhovuje hlavne ten spôsob prípravy, aj keď je prácny - v predstihu všetko nachystať do pekáča (uvariť zemiaky, opiecť baklažán, uvariť bešamel, podusiť mäso), potom mám frei a iba strčím do rúry.
3. 9. 2010 15:14
Hezká fotečka... Já jsem tu musaku ještě nikdy nevařila, to budu muset napravit.
3. 9. 2010 15:09
3. 9. 2010 14:53
Musaku milujem, robím trochu inak (zemiaky predvarené, lilek - kolieska opečené, zapekám so syrovým bešamelom), ale aj táto verzia mi je sympatická.
3. 9. 2010 10:52
krasne foto aj recept
3. 9. 2010 10:00
mňam
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Cizrnovo sýrové nočky
Přidáno před 7 hodinami
Rajská omáčka z rajských
Přidáno před 20 hodinami
Hrášek se sýrem, vepřová pečeně a ztracené vejce
Přidáno 17. 5. 2024 14:21
Citrusový džem
Přidáno 17. 5. 2024 10:55
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno 17. 5. 2024 08:53
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno 17. 5. 2024 07:49
Právě bylo uvařeno:
Jednoduché věnečky z odpalovaného těsta
Evellinka uvařila před 59 minutami
Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová
Viera19@seznam.cz uvařil před 1 hodinou
Afrika řezy
viki85 uvařil před 1 hodinou
Rajská polévka III
PavelKa uvařila před 1 hodinou
Kuřecí čína
Martasss uvařila před 1 hodinou
Makovec bez vajec
Petullka7 uvařila před 1 hodinou
Koláčky od tety z Moravy
paprika1000 uvařila před 2 hodinami
Ředkvičkový salát s okurkou a červenou cibulí
Dana Lubovska uvařil před 2 hodinami
Candát na červené čočce
JirkaPotok uvařila před 3 hodinami
Vepřové maso v kedlubnách
trdlo uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Mezi nejkrásnější interiéry roku patří i pražská kavárna Kofínno nebo restaurace Marie B s tajemným menu
Plesné tašky z lednicko-valtického areálu: Bramborové placky jsou křupavé, krásně voní sádlem a úplně nejlepší jsou se škvarky
Na co se hodí moruše. Plody jsou sladké, chutné a výživné. Vaříme z nich povidla, můžeme je mrazit a sušit
Další recepty
Tématické fráze: bulharská musaka s mletým masem balkánská musaka recept na musaku bulharská musaka recept bulharská musaka turecká musaka musaka bulharská musaka recept musaca musaka recept bramborová musaka recept na musacu recepty na musaku recept na bulharskou musaku recepty musaka turecká musaka recept recept na mousaku musaku pravá musaka zeleninová musaka
Suroviny: maso hovězí mleté, brambory, rajče, paprika čerstvá bílá, lilek, sýr strouhaný, paprika čerstvá červená, pepř, rozmarýn, tymián, sůl
Moje musaka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8Eq2
12 názorů