Pstruh plněný houbami
Pstruzi mají úžasně jemné a kvalitní maso. Dlouhou úpravou byste výsledné chuti jen ublížili. Celé ryby můžete před smažením naplnit dobře vychucenou nádivkou. Například houbová s bylinkami bude skvělá volba.
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 600 kJ / 143 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,18 g |
Tuky | 1,72 g |
Vláknina | 11,40 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 44 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 19,30 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
15. 10. 2011 06:28
František Vaške:když domů přivezu z chaty po víkendu chycených 6 pstruhů, nedokážu je najednou sám sníst. nezbývá, než něco dát sousedům, něco udělat hned a něco do mražáku,ať si to můžu udělat přes týden,víš?
5. 9. 2011 17:09
František Vaške:co se tak rozčiluješ???Vždyť to dělat nemusíš
5. 9. 2011 17:08
František Vaške: fajn, ulov, přivez Já mám to štěstí, že mám zdroj od bratra, znám lidi, který ten z´droj nemáj, divný cooooo
5. 9. 2011 17:05
Proboha, už ten začátek receptu : Pstruhy necháme rozmrazit. Hotovo, tečka, končím ! Existuje v ČR v roce 2011 nějaký důvod, proč si cpát do hlavy českou sladkovodní rybu, která není čerstvá ? Jaký je důvod, kupovat ausgerechnet pstruha MRAŽENÉHO !? Nebo je snad autor dokonce takový pašák, že si sám čerstvého pstruha zmrazil ? Nemám slov. Kupte si mraženého pangasa, vážení autoři, to pro vás bude tak akorát. A udělejte si ho s bůčkem a hranolky a polijte kečupem.
2. 4. 2009 13:05
Nedávno jsme tady obdivovali pstruha na másle a já koukám, tady taková nádhera! Pstruh je super masíčko, rozhodně si to ukládám!!
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Naložené ředkvičky
Přidáno před 1 hodinou
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno před 14 hodinami
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Kořeněný lilek s rajčátky
Přidáno 14. 5. 2024 08:01
Ananasový svěží dezert
Přidáno 13. 5. 2024 20:51
Právě bylo uvařeno:
Bábovka Ing. Petr
Mauna uvařila před 2 hodinami
Zapečené brambory s brokolicí a kuřecím masem
bartman5 uvařila před 3 hodinami
Bábovka s tvarohem
Denisa7 uvařila před 5 hodinami
Zasněžená rybízová buchta - báječná a rychlá
asset01@seznam.cz uvařila před 5 hodinami
Zapečená cuketa plněná mletým masem a sýrem
Lpetrzilkova uvařila před 6 hodinami
Bavorské špecle - základní těsto (Spätzle)
Wanilor uvařila před 8 hodinami
Brokolicová polévka
Jindriskas uvařil před 8 hodinami
Hrníčkový borůvkový koláč na plechu
Fitulka uvařila před 9 hodinami
Nadýchaná banánová buchta
Ivcatkoo uvařila před 10 hodinami
Krkovička po farářsku
Paja72 uvařila před 10 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Rýžový koláč s kuřetem si zamilujete: Chutná božsky a ze zbytků z lednice a spíže ho zvládne připravit i kuchařský amatér
Jak na chleba ve vajíčku? Aby byl perfektní, potřebujeme dobře ochucená vajíčka a správně rozehřátý olej
Pštrosí nebo skotské vejce: Ukážeme vám, jak tuto lákavou specialitu připravit
Další recepty
Tématické fráze: pstruh na houbách plněný pstruh naložený pstruh pstruh plněný naložené houby ryba na houbach nakladany pstruh recept na pstruha v troubě pstruh na pánvi nejlepší recept na pstruha plněné ryby kucharka pstruh pečený pstruh na houbách nalozeny pstruh recept nakladane ryby plněná ryba pstruh plněný houbovou směsí plněný pstruh s hříbky pstruh naložený pečeme pstruha
Suroviny: pstruh, slanina anglická, houby, cibule, máslo, olej, sůl, pepř mletý, paprika sušená sladká, kmín drcený, libeček, petrželka, mouka hladká
Pstruh plněný houbami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kvx
5 názorů