Jablečný džem jako pochoutka
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 12 880 kJ / 3 079 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 18,82 g |
Tuky | 39,57 g |
Vláknina | 36,65 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 48 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 643,45 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Krájení jablek si můžeme usnadnit tím, že použijeme kolečko, které používáme na bramborový salát. Pokud jsou jablka tvrdší, pokrájíme je neoloupaná na dílky, odstraníme jadřinec a protlačíme až k slupce (obr.4 a 5). Pak slupku otrhneme nebo zespoda odřízneme. Pokud jsou jablka měkčí, oloupeme je a po kouskách "protlačujeme", až nám zbyde v ruce ohryzek (obr.6).
Zdroj: noviny Blesk
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
26. 9. 2014 19:52
29. 7. 2012 16:19
12. 6. 2011 23:35
28. 9. 2010 09:50
27. 9. 2010 22:13
27. 9. 2010 21:52
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Cupcake s mandarinkami zdobené krémem
Přidáno před 5 hodinami
Bleskové rohlíky
Přidáno před 6 hodinami
Zapečené těstoviny s rajčatovou omáčkou
Přidáno před 20 hodinami
Sendvič z vaječné omelety
Přidáno 4. 5. 2024 10:40
Miniroládky s tuňákovou náplní
Přidáno 4. 5. 2024 08:12
Soufflé buchta
Přidáno 4. 5. 2024 06:45
Právě bylo uvařeno:
Smrkový med ze samoty u lesa
Andy74 uvařila před 1 minutou
Křenová omáčka
paprika1000 uvařil před 3 minutami
Cibulové bagetky
lizamzizalku uvařila před 6 minutami
Královské rohlíky
lizamzizalku uvařila před 9 minutami
Tvarohová rychlovka
Klarson uvařila před 9 minutami
Moc dobré naložené kuřecí maso
horkja uvařila před 9 minutami
Jednoduchý domácí chleba
OlgaBunatova uvařila před 51 minutami
Omáčka z řapíkatého celeru
Anaja uvařila před 1 hodinou
Koláč s rebarborou a tvarohem
Kolibinka uvařila před 1 hodinou
Přečtěte si Zobrazit více
K snídani polévka, k svačině sáček s mlékem a rohlík aneb Jak jedly děti v polovině 20. století
Co s okoralými jablíčky? Využijeme je na parádní nepečený dort, uděláme z nich kompot a ze slupek uvaříme voňavý čaj
Buchty po ránu: Dokonale vláčná citronová buchta podle receptu Josefa Maršálka. Příprava je rychlá, chuť božská
Další recepty
Tématické fráze: jablečná marmeláda jablečný džem se skořicí jablecna marmelada recept jablečný rozvar jablečné marmelády rybízovo jablečný džem jablkový džem jablečný marmeláda marmeláda z letních jablek marmeláda z jablek jablečnýdžem marmeláda z jablek recept džem z letních jablek rozvar z jablek džem z jablek jableční marmeláda jablkova marmelada recept na jablečnou marmeládu jablečná zavařenina jablecny jam
Suroviny: jablko, lupínky mandlové, skořice, šťáva citronová, rozinky, cukr želírovací
Jablečný džem jako pochoutka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nO6W
6 názorů